Ένας τυχερός κερδίζει ένα Smartphone Sony Xperia Z1 από τον διαγωνισμό στο Facebook του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδος.


sepe diagwnismosΓια να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις like στη σελίδα μας στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα της εφαρμογής. Όσοι έχουν κάνει like ήδη στη σελίδα του ΣΕΠΕ στο Facebook, αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην εφαρμογή.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013. Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών και η κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή και ένα (1) αναπληρωματικό νικητή. Οι νικητής θα ενημερωθεί σχετικά με την παραλαβή του δώρου μέσω e-mail ή/ και τηλεφωνικής επικοινωνίας.


Περιγραφή Δώρου
Smartphone Sony Xperia Z1

Όλη η δύναμη και η ευφυΐα της Sony σε ένα smartphone κορυφαίας ποιότητας. Απολαύστε ένα νέο επίπεδο υπεροχής. Εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Πρωτοποριακές εφαρμογές. Αλλά και μια φανταστική εμπειρία οθόνης. Όλα στο εσωτερικό της κομψότερης συσκευής που υπάρχει. Ανακαλύψτε πώς το Xperia Z1 είναι το καλύτερο smartphone που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Συνδεθείτε γρήγορα και εύκολα ενώ μετακινείστε. Κάντε το Xperia Z1 παιχνιδομηχανή ή προσωπικό υπολογιστή!


Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση: http://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-z1


Δες τους όρους του Διαγωνισμού και Δήλωσε Συμμετοχή ➥➥ http://bit.ly/sepesony