Ένα από τα καλύτερα μοντέλα της σειράς NDrive με τρισδιάστατες, πραγματικές φωτογραφίες για πλοήγηση δίχως προηγούμενο!

NDrive G800R

NDrive G800R

Η σειρά NDrive ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για την ενσωμάτωση τρισδιάστατων φωτογραφιών με τη βοήθεια των οποίων επιτυγχάνεται η πλοήγηση. Προσφέροντας μεταξύ άλλων και πέντε μορφές απεικόνισης για 140 Δήμους και Κοινότητες σε ολόκληρη την Ελλάδα τα συστήματα NDrive ανεβάζουν την πλοήγηση σε άλλο επίπεδο.
Το G800R είναι μία από τις πληρέστερες συσκευές της σειράς. Διαθέτει μεγάλη και ευκρινή οθόνη αφής 4,3 ιντσών με ανάλυση 480×272 pixels και δυνατότητα απεικόνισης 65.000 χρωμάτων για ευκολία στον έλεγχο και τη χρήση. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, έτσι και το NDrive G800R προσφέρει λειτουργίες πολυμέσων υποστηρίζοντας αναπαραγωγή μουσικής, video και προβολή φωτογραφιών. Στα υπέρ της συσκευής προσμετρείται η ύπαρξη δέκτη FM ραδιοφώνου ενώ τα διάφορα παιχνίδια που θα βρείτε εγκατεστημένα θα σας κρατήσουν συντροφιά τις στιγμές που η ώρα δε θα περνά με τίποτα. Ο χειρισμός της συσκευής και η πλοήγηση ανάμεσα στις εφαρμογές της είναι ιδιαίτερα απλά με την ύπαρξη των Microsoft Windows CE 5.0 να εγγυάται την απαραίτητη λειτουργικότητα και φιλικότητα προς τον χρήστη. Το G800R έρχεται εφοδιασμένο με 64 MB RAM και άλλα τόσα ROM ενώ στην «καρδιά» του χτυπά ένας επεξεργαστής Atlas στα 372 MHz. Η «αχανής» κάρτα μνήμης τύπου microSD των 8 GB θα φροντίσει να χωρέσει τους χάρτες και τα λοιπά αρχεία σας ενώ η μεταφορά των δεδομένων μπορεί να γίνει είτε ενσύρματα μέσω USB είτε ασύρματα από κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Στα των χαρτών τώρα, την άμεση και ασφαλή πλοήγησή σας θα αναλάβουν οι χάρτες NaviGreece_2008.04 της Creative Image περιλαμβάνοντας 309.000 χιλιόμετρα πλοηγήσιμου οδικού δικτύου, 747 Δήμους και Κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα καθώς και 355 πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης. Τα σημεία ενδιαφέροντος που ενσωματώνουν ανέρχονται σε 100.000 ενώ η γεωγραφική κάλυψη σε 28 νομούς ξεπερνά το 99% καλύπτοντας 13.400 πόλεις, χωριά και οικισμούς.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Εύχρηστο και πλήρες, το G800R προσφέρει πλήθος λειτουργιών, μεγάλους «αποθηκευτικούς χώρους» καθώς και κορυφαία τρισδιάστατη, «φωτογραφική» πλοήγηση που δεν έχει προηγούμενο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows CE 5.0

Λογισμικό πλοήγησης: NDRIVE NAVIGATION με χάρτες NaviGreece 2008.04

Μνήμη: 64 MB ROM, 64 MB RAM και κάρτα τύπου microSD 8 GB

Επεξεργαστής: Atlas III 372 MHz

Οθόνη: αντιθαμβωτική αφής TFT, 4,3 ιντσών, 480×272 pixels, 65.000 χρωμάτων

GPS: ενσωματωμένος δέκτης 12 καναλιών SiRFstar III

Συνδεσιμότητα: USB, Bluetooth

Λειτουργίες: Video, εικόνες, μουσική, παιχνίδια, FM δέκτης ραδιοφώνου, σύνδεση τηλεφώνου

Περιεχόμενα συσκευασίας: φορτιστής αυτοκινήτου, βάση στήριξης, καλώδιο USB, microSD 8GB με NDrive software