Μια εφαρμογή που βοηθά τους Έλληνες οδηγούς να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία στους δρόμους και να στέλνουν ειδοποιήσεις για το όχημά τους. Δοκιμάστε την!

Driver's networkΕπιεικώς χαοτικοί χαρακτηρίζονται από τους περισσότερους οδηγούς οι δρόμοι της Ελλάδας. Την κατάσταση αυτή στοχεύει να διορθώσει το Drivers’ Network με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από τη νεοϊδρυθείσα Ελληνική εταιρεία Async Dreams είναι φτιαγμένη για να κάνει τις ζωές μας πιο εύκολες στους δρόμους. Mε μια απλή εγγραφή ο χρήστης αποκτά μία θυρίδα (inbox) για το όχημά του στην οποία οι οδηγοί μπορούν να του στέλνουν ειδοποιήσεις για το όχημά του επιλύοντας έτσι καθημερινά προβλήματα.

 

Οι ειδοποιήσεις αφορούν καταστάσεις όπως:

-Η ειδοποίηση ενός οδηγού ο οποίος έχει παρκάρει λανθασμένα, ώστε να μετακινήσει το όχημά του.

-Η ασφαλιστική κάλυψη ενός οδηγού σε περίπτωση ατυχήματος. Σε πολλά ατυχήματα υπάρχει αμφιβολία για την υπαιτιότητα. Έτσι η εν λόγω εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να καταχωρεί μάρτυρες, χρησιμοποιώντας τους αριθμούς των πινακίδων των οδηγών που παρευρέθηκαν στο ατύχημα

-Η ειδοποίηση για έναν συναγερμό που χτυπάει για ώρα, χωρίς κάποια προφανή αιτία.

-Μπορεί να σώσει την μπαταρία ενός οδηγού, που άφησε τα φώτα του αναμμένα.

-Η ειδοποίηση ενός οδηγού σε περίπτωση που προκαλέσαμε ζημιά στο όχημά του, απλά δίνοντας την πινακίδα του οχήματος και αντικαθιστώντας έτσι το κλασσικό χαρτάκι που αφήνουμε στο παρμπρίζ. Με λίγα λόγια, έχουμε επιτέλους μια αξιόπιστη λύση που δεν επηρεάζεται από καιρικές συνθήκες.


Η χρήση της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης καταχωρεί την πινακίδα του οχήματος που του προκαλεί πρόβλημα και στη συνέχεια, ένα απο τα τυποποιημένα μηνύματα που διατίθενται στην εφαρμογή. Έπειτα, πατώντας το “ΟΚ” ο οδηγός του οχήματος λαμβάνει μια ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής. EΕκτός από τα παραπάνω, η εφαρμογή βρίσκει τα πιο κοντινά σε εσάς βενζινάδικα, συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων, ενώ σύντομα θα μπορείτε να λαμβάνετε και προσφορές για τις υπηρεσίες αυτές. 

Όπως καταλαβαίνετε, η εφαρμογή αυτή θα γίνει εξαιρετικά χρήσιμη όταν ο αριθμός χρηστών της είναι μεγάλος. Μόλις μέσα στους 2 πρώτους μήνες λειτουργίας της, η εφαρμογή κατάφερε να συγκεντρώσει μια βάση πάνω από 7.000 χρήστες και έχει συνάψει συμφωνίες με πάνω από 200 επιχειρήσεις στον τομέα της αυτοκίνησης οι οποίες εγγράφουν καθημερινά τους πελάτες τους στην υπηρεσία.

Η εφαρμογή βρίσκεται διαθέσιμη σε Beta έκδοση στο Play Store αλλά και στο App Store. Αν πάλι δεν έχετε στην κατοχή σας smartphone, μην ανησυχείτε καθόλου, αφού η υπηρεσία μπορεί να λειτουργήσει και με απλές εντολές SMS από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα μας: http://driversnetwork.netκαι να τυπώσετε την κάρτα με τις διαθέσιμες εντολές sms.