H Samsung μεταμορφώνει την Εμπειρία Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης στο Σπίτι με το σύστημα Έξυπνης Πλοήγησης και Εξερεύνησης.


Samsung S9000

Samsung S9000

Σε αναγνώριση της ηγετικής της θέσης στον τομέα της καινοτομίας, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας, η Samsung Electronics Co, Ltd απέσπασε έξι Βραβεία Καινοτομίας στο πλαίσιο της CES 2013. Η Samsung UHD S9 έλαβε το βραβείο Καινοτομίας Best CES, ενώ τρεις Smart τηλεοράσεις – η F9500 OLED TV, η F8000 Smart LED TV και η F7500 Smart TV LED – έλαβαν την τιμητική ονομασία ως “2013 CES Design and Engineering”.


Κατόπιν των αυξανόμενων απαιτήσεων των καταναλωτών για μεγαλύτερες οθόνες, η Samsung θα διευρύνει τον αριθμό των διαθέσιμων μοντέλων από 60 ίντσες και πάνω, πέρα από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εμπορικές τηλεοράσεις UHD TV των 110 ιντσών.


Τα κυριότερα χαρακτηριστικά για το 2013 περιλαμβάνουν:
Προηγμένο Smart Interaction: Η λειτουργία αυτή προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να βρίσκει περιεχόμενο ή να ρυθμίζει την τηλεόραση του μέσω καθημερινής γλώσσας και συνηθισμένων χειρονομιών.
Επανασχεδιασμένο Samsung Smart Hub: Τρία παράθυρα βοηθούν τους χρήστες να διαχειριστούν και να πλοηγηθούν σε διαφορετικού τύπου περιεχόμενο, το οποίο απεικονίζεται σε μικρές εικόνες, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την επιλογή και παρακολούθηση του περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη.
Συνδεσιμότητα συσκευών και σύγκλιση υπηρεσιών: Η λειτουργία AllShare της Samsung συνδέει ασύρματα την τηλεόραση με συμβατές κινητές συσκευές. Η εφαρμογή Smart View της Samsung επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται και να παρακολουθούν περιεχόμενο μεταξύ των συσκευών σε πραγματικό χρόνο, καθώς και να προβάλλουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο σε συμβατές συσκευές Samsung Galaxy tablets και κινητά τηλέφωνα.
Smart Evolution: H Samsung ανακοίνωσε το 2012 το Smart Evolution Kit που φέτος είναι διαθέσιμο και με το οποίο οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν και να απολαύσουν τα νέα χαρακτηριστικά των Smart TV, χωρίς να αγοράσουν μια καινούρια τηλεόραση.


Samsung F7000

Samsung F7000

Το 2012 η Samsung παρουσίασε την πρώτη τηλεόραση στην αγορά, με δυνατότητα ελέγχου μέσω φωνής και κίνησης των χεριών. Το 2013, η Samsung προσφέρει στους χρήστες έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό και απλό τρόπο να πλοηγηθούν και να ελέγχουν την τηλεόραση τους.


H προηγμένη λειτουργία Smart Interaction της Samsung εξασφαλίζει με περισσότερη ακρίβεια την αναγνώριση του προσώπου, της φωνής και κίνησης. Με διευρυμένη την τεχνολογία Voice Interaction™, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν εντολές για το χειρισμό της τηλεόρασης.


Μέσω της λειτουργίας Gesture Control (έλεγχος με κίνηση χεριών), η Smart TV αναγνωρίζει ακόμη περισσότερο φυσικές κινήσεις, καθώς και συνδυαστικές κινήσεις των δυο χεριών, προσφέροντας ευελιξία στο περιβάλλον προβολής. Οι θεατές μπορούν με απλές κινήσεις των χεριών τους να ζουμάρουν ή με μια κίνηση να πλοηγηθούν μεταξύ των κατηγοριών/ομάδων Smart Hub.


Το Samsung Smart Hub έχει επανασχεδιαστεί ώστε η εμπειρία και πλοήγηση στο περιεχόμενο να είναι ακόμα πιο φιλική στο χρήστη. Εφαρμογές και περιεχόμενο είναι ομαδοποιημένα σε διαφορετικά παράθυρα, προσφέροντας ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης, καθώς και δυναμικές εικόνες για άμεση προεπισκόπηση.


Τα παράθυρα αυτά είναι:
Φωτογραφίες, βίντεο & μουσική: επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν το περιεχόμενο και τα αρχεία στη Samsung Smart TV και σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές.
Κοινωνική δικτύωση: συγκεντρώνει και εμφανίζει το περιεχόμενο του χρήστη για οικογένεια και φίλους, από δημοφιλείς υπηρεσίες και κοινωνικά δίκτυα, όπως το YouTube, Facebook, Twitter, καθώς και βίντεο κλήσεις.
Εφαρμογές: Οργανώνει τις εφαρμογές που έχουν κατέβει από τo Samsung Apps για άμεση και εύκολη πρόσβαση .


Πιο υψηλή ανάλυση σε μεγαλύτερες οθόνες
H Samsung S9 UHD TV αντιπροσωπεύει το μέλλον στην οικιακή ψυχαγωγία με προβολή εξαιρετικής ποιότητας σε ultra HD ανάλυση. Η S9 έρχεται με χαρακτηριστικά τέτοια, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα εικόνας, ανεξάρτητα από την πηγή video. Παράλληλα, μπορεί να μετατρέψει HD ή Full-HD σε επίπεδο ποιότητας UHD με εγκατάσταση πληροφοριών, για δημιουργία μεγαλύτερης ακρίβειας και ρεαλιστικής ποιότητας εικόνας.


Με την τεχνολογία Precision Black Pro της Samsung, η S9 αποδίδει καθαρό, βαθύ μαύρο τόσο καλά όσο το καθαρό και ζωηρό λευκό. Συνδυάζοντας αυτή την εντυπωσιακά υψηλή αντίθεση και τη λειτουργία Ultimate Dimming control – η οποία χρησιμοποιεί εκατοντάδες συστοιχίες LEDs και ακριβή ΒLU control – επιτρέπει την βέλτιστη ανάλυση.


Επιπροσθέτως, η S9 συνδυάζει ένα δυνατό ηχητικό σύστημα με ένα γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή, για να εξασφαλίσει την εξαιρετική εμπειρία και τις πραγματικές multitasking δυνατότητες μεταξύ περιεχομένου και εφαρμογών. Η S9 έρχεται με 3 δρόμων 2,2 κανάλια 120 watt για μια ακουστική εμπειρία έξι φορές καλύτερη από μία απλή τηλεόραση. Αυτό το σύστημα παρέχει ένα δυναμικό εύρος ήχων σε μια εντυπωσιακή και εξαιρετική εμπειρία που συμπληρώνει την εικόνα UHD.


O διαχρονικός, εξαιρετικός σχεδιασμός της S9 ανεβάζει το επίπεδο στον πολυτελή σχεδιασμό τηλεοράσεων. Η S9 επιδεικνύει τη συνύπαρξη της μινιμαλιστικής ιδέας σε μια τόσο μεγάλη οθόνη. Αυτή η επαναστατική καινοτομία αναπτύσσει περαιτέρω τη βιομηχανία της τηλεόρασης, πέρα από τους συνηθισμένους, στερεοτυπικούς, τετράπλευρους σχεδιασμούς, που η βιομηχανία αλλά και οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει.


Πολλαπλή επισκόπηση και ποιότητα εικόνας
H F9500 OLED TV της Samsung προσφέρει κόκκινα, πράσινα και μπλε sub-pixels, μειώνοντας την ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό ώστε οι εικόνες να παράγονται σε απόλυτο μαύρο και λευκό. Η F9500 είναι η πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο τηλεόραση που προσφέρει το μοναδικό χαρακτηριστικό Multi-View (πολλαπλής επισκόπησης) της Samsung, που επιτρέπει στην τηλεόραση να προσφέρει μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία. Το χαρακτηριστικό Multi-View επιτρέπει σε δύο ανθρώπους να παρακολουθήσουν εντελώς διαφορετικό Full-HD περιεχόμενο ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη με αντίστοιχο έλεγχο του ήχου. Αυτό το χαρακτηριστικό ενεργοποιείται από τα ειδικά 3D γυαλιά της Samsung, τα οποία έχουν ενσωματωμένα προσωπικά ηχεία, που προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο για το αντίστοιχο πρόγραμμα. Με αξιοσημείωτα υψηλή κλίμακα αντίθεσης, η οποία παρέχει απαράμιλλη λεπτομέρεια σε σκιές και χρώματα ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές, η F9500 προσφέρει την πιο συναρπαστική εμπειρία .


Oι πιο φωτεινές εικόνες διαθέσιμες με τη νέα τεχνολογία LED
Η Samsung συνεχίζει την ηγετική της πορεία στην αγορά των LED Smart TV διαθέτοντας νέο hardware σε τηλεοράσεις εξαιρετικής σχεδίασης που προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία θέασης. Η σειρά F8000 προσφέρει έντονα και πλούσια χρώματα, υψηλότερες αντιθέσεις αλλά και τη φωτεινότερη ποιότητα εικόνας από ποτέ. Με την τεχνολογία Micro Dimming Ultimate της Samsung, η τηλεόραση προσφέρει μεγαλύτερες αντιθέσεις, βαθύτερα επίπεδα του μαύρου και υψηλότερη φωτεινότητα των 3D εικόνων- προσφέροντας εκπληκτική εικόνα. Η F8000 είναι παγκοσμίως πρώτη Smart LED TV με τετραπύρηνο επεξεργαστή, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να κάνουν εναλλαγές μεταξύ εφαρμογών, οn line υπηρεσιών και on-air προγραμμάτων εύκολα και γρήγορα χωρίς να χάσουν ούτε στιγμή από την αγαπημένη τους ψυχαγωγία. Η F8000 θα είναι διαθέσιμη φέτος σε 46”, 55”, 60”, 65” και 75”.


Για μια τηλεόραση που προσφέρει ένα επαναστατικό design, η σειρά F7500 της Samsung είναι ένα κομψοτέχνημα, το οποίο συμπληρώνει με πολύ γούστο κάθε σαλόνι. Το λεπτό πλαίσιο με τόνους χρυσού δημιουργεί γραμμές που ρέουν κομψά προς τη βάση, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο όμορφος σχεδιασμός, συνδυασμένος με την τεχνολογία υψηλής ποιότητας εικόνας της Samsung, την Micro Dimming Pro τεχνολογία – προσφέρει έντονες αντιθέσεις και βαθύτερο μαύρο. Η F7500 περιλαμβάνει τον ίδιο τετραπύρηνο επεξεργαστή με την F8000, διαθέτοντας τη δυνατότητα Smart Interaction και άλλων χαρακτηριστικών. Η F7500 είναι διαθέσιμη σε 46”, 55”, και 60”.


Νέο επίπεδο ποιότητας στην βιομηχανία της εικόνας Plasma

Samsung F8500

Samsung F8500

Σχεδιασμένη να γίνει το νέο πρότυπο στη βιομηχανία Plasma για την αρτιότητά της, η Samsung F8500 προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας διαθέτοντας βαθύ μαύρο και φωτεινή εικόνα. Στην πραγματικότητα η F8500 προσφέρει τα ίδια επίπεδα φωτεινότητας και οκτώ φορές την απόδοση του μαύρου μιας κανονικής LED TV, χάρη στα εξελιγμένα επίπεδα φωτεινότητας και στο Deep Black Algorithm και Real Black Pro II για βελτιωμένη απόδοση του μαύρου. Η F8500 είναι επίσης μία από τις πρώτες τηλεοράσεις με υποστήριξη HEVC περιεχομένου. Σχεδιασμένος ειδικά για τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές HD τηλεοράσεις, αυτός της επόμενης γενιάς κωδικοποιητής εξασφαλίζει ότι η F8500 προσφέρει το πλουσιότερο, το πιο συναρπαστικό περιεχόμενο σήμερα, αλλά και στο μέλλον.


Ο μοναδικός σχεδιασμός της F8500 είναι το τέλειο μείγμα σε επίπεδο αισθητικής και λειτουργιών. Ο εξαιρετικός ενιαίος «One Body Form” σχεδιασμός χρησιμοποιεί ένα ενιαίο κομμάτι μετάλλου. Η φουτουριστική σχεδίαση τονίζεται από το μαύρο μεταλλικό χρώμα τιτανίου της τηλεόρασης, ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, φυσικές καμπυλωτές γραμμές και ένα μοναδικό τετράγωνο stand, κάνοντάς το να φαίνεται περισσότερο ως έργο τέχνης παρά ως τηλεόραση. Θα είναι διαθέσιμη σε 51”, 60” και 64”.


Κρατώντας ενημερωμένη την τηλεόρασή σας με το Smart Evolution
Το Smart Evolution Kit, επιτρέπει στους καταναλωτές των κορυφαίων μοντέλων Samsung Smart TV να αναβαθμίσουν την τηλεόρασή τους κάθε χρόνο , ώστε να συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις στις Smart TV. Το 2013 το Smart Evolution Kit επιτρέπει στους κατόχους Smart TV της σειράς 7000 και 8000, να αναβαθμίσουν την έκδοση του Smart Hub, τις λειτουργίες Voice Interaction και Gesture Control, καθώς και το hardware όπως το ένα τετραπύρηνο chipset για αυξημένη επεξεργαστική ισχύ. Τα αντίστοιχα μοντέλα Smart TV για το 2013 θα είναι επίσης εξοπλισμένα με υποδοχή για Smart Evolution Kit.