Το νέο Navigon 1200 διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέροντάς σας πλοήγηση GPS στην τιμή των 99,99 ευρώ!

navigon-1200Η περίπτωση του νέου Navigon 1200 είναι μοναδική: πρόκειται για ένα σύστημα πλοήγησης πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, είναι εύκολο στη χρήση, μικρό σε μέγεθος και το σημαντικότερο – κοστίζει μόλις 99,99 ευρώ. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα GPS;

Το Navigon 1200 είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μία αξιόπιστη δορυφορική συσκευή πλοήγησης, χωρίς να διαθέσουν μεγάλο χρηματικό αντίτιμο. Η λιτή, αλλά μοντέρνα σχεδίασή του το καθιστούν εύχρηστο, ενώ η οθόνη αφής 3,5 ιντσών, συμβάλλει τα μέγιστα στην εργονομία του. Επιπλέον δεν λείπουν και οι εξελιγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει η Navigon και στα πιο ακριβά μοντέλα της. Στις λειτουργίες αυτές περιλαμβάνεται η ρεαλιστική απεικόνιση των αυτοκινητοδρόμων μέσω του Reality View Light , η δυνατότητα προσθήκης αγαπημένων προορισμών, αλλά και η λειτουργία Emergency Help, που παρέχει την απαραίτητη βοήθεια σε περίπτωση που αναζητάτε επειγόντως πρατήριο καυσίμων, αστυνομικό τμήμα, νοσοκομείο ή κάποιο φαρμακείο. Επιπλέον το Smart Speller, σας παρέχει ταχύτατη αναζήτηση, αφού εμφανίζει κατά την πληκτρολόγηση μόνο τους λογικούς συνδυασμούς γραμμάτων.

Στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των NAVIGON 1200 περιλαμβάνονται:

* Οθόνη αφής 3,5″
* Επεξεργαστής Atlas III 375 MHz + InstantFix II
* Μνήμη: 512 MB Flash ROM / 64 MB RAM (διαθέτει και slot υποδοχής κάρτας microSD)
* Λειτουργικό σύστημα: Windows CE
* Μπαταρία λιθίου 740 mAh
* Reality View Light
* Smart Speller
* Emergency Help
* Real Road Sign
* Speed Assistant
* Διαστάσεις: 95 mm x 72 mm x 17 mm (ΠxYxB)
* Βάρος: 122 γραμμάρια

Το νέο NAVIGON 1200, ενσωματώνει dual core επεξεργαστή στα 375 MHz με μνήμη 512 MB Flash ROM, η οποία επεκτείνεται επιπλέον και με κάρτα Micro SD. Η μπαταρία λιθίου επιτρέπει την απρόσκοπτη πλοήγηση για τουλάχιστον 3 ώρες.

Η συσκευή πλοήγησης διατίθεται με πλήρως ενημερωμένο χάρτη της Ελλάδας και της Ανατολικής Ευρώπης (συνολικά 17 χώρες), από την Νο1 εταιρεία χαρτογράφησης στον κόσμο, Navteq, ενώ συνοδεύεται και από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ο φορτιστής αυτοκινήτου, η βάση στήριξης, ένα καλώδιο USB και οδηγίες γρήγορης εγκατάστασης.

Να σημειώσουμε ότι για οποιαδήποτε τεχνική απορία των καταναλωτών, λειτουργεί γραμμή υποστήριξης στον αριθμό 801-5000-888 (αστική χρέωση). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NAVIGON και το PNA NAVIGON 1200 θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.navigon.com.