Η Creative Image παρουσιάζει μετά τα RYE και RoadFinder, τη σειρά συστημάτων πλοήγησης Alpha Sat.

alpha-sat-432-bt

alpha sat 432 BT

Η Creative Image παρουσιάζει μετά τα άκρως επιτυχημένα RYE και RoadFinder την τρίτη κατά σειρά «οικογένεια» συστημάτων πλοήγησης Alpha Sat η οποία απαρτίζεται από τα μοντέλα 351, 352 BT, 431 και 432 BT που ενσωματώνουν άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με μοντέρνο design και ποιοτική κατασκευή.
Τα τέσσερα μοντέλα της σειράς Alpha Sat διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους που τα καθιστά ανθεκτικά σε κάθε λογής «κακουχίες». Το ανθεκτικό τους περίβλημα δε, θα απορροφήσει τυχόν κραδασμούς επιτρέποντας στις συσκευές να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους. Τα παραπάνω πλαισιώνονται ιδανικά από εύχρηστα μενού φιλικά προς τον χρήστη, τους καλύτερους χάρτες για την Ελλάδα ενώ το «πακέτο» κλείνουν ιδανικά οι ιδιαιτέρως προσιτές τιμές στις οποίες διατίθενται όλα τα μοντέλα της σειράς.
Η μεταφορά των αρχείων από και προς τις συσκευές γίνεται είτε ενσύρματα μέσω θύρας USB, είτε ασύρματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bluetooth –όπου αυτή υποστηρίζεται- τη στιγμή που η υποστήριξη καρτών μνήμης SD/MMC προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για τυχόν αποθήκευση αρχείων. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστή Atlas III στα 396 MHz ενώ φέρουν ενσωματωμένο 12κάναλο GPS δέκτη υψηλής ευαισθησίας. Οι δε μπαταρίες λιθίου των 1.300 mAh για τα 351, 352 και 1.500 mAh για τα 431, 432 ΒΤ εγγυώνται για την υψηλή τους αυτονομία. Όσο για τον εγκλιματισμό του χρήστη, αυτός επιτυγχάνεται αυτοστιγμεί χάρη στην ύπαρξη των Microsoft Windows CE 5.0 που προσφέρουν την απαραίτητη ευχρηστία και λειτουργικότητα.
Το λογισμικό πλοήγησης και των τεσσάρων συσκευών είναι το πολυβραβευμένο Sygic DRIVE ενώ οι χάρτες Ελλάδας NaviGreece 2008.04 της CREATIVE IMAGE περιλαμβάνουν 309.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου σε 747 δήμους και κοινότητες και 13.400 χωριά και οικισμούς από όλη τη χώρα. Η γεωγραφική κάλυψη αγγίζει το εντυπωσιακό 100% για 28 νομούς, υπάρχουν off-road διαδρομές για όλη την Ελλάδα ενώ για 355 πόλεις παρέχονται πλήρη δεδομένα πλοήγησης. Οι χρήστες έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους πάνω από 100.000 χρήσιμα σημεία ενδιαφέροντος.