Η Logitech παρουσίασε την HD Pro Webcam C920 κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την καταγραφή βίντεο σε υψηλή ανάλυση 1080p.

Custom_format_C920_CTG_2 lowΤο νέο μοντέλο webcam προσφέρει έτσι απαράμιλλη ποιότητα βίντεο, που θα κάνει τους φίλους και αγαπημένους μας να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους!


«Οι χρήστες υπολογιστών χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το βίντεο στις επικοινωνίες τους, όσο μακριά κι αν βρίσκονται», εξήγησε ο Todd Walker, brand manager της Logitech. «Έτσι, είτε μιλάμε με φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους στην δουλειά, θέλουμε να δείχνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα από μια κρυστάλλινης καθαρότητας εικόνα, σε όσο το δυνατό πιο υψηλή ανάλυση. Εδώ έρχεται η νέα μας webcam, η HD Pro C920, η πρώτη που μπορεί να προσφέρει βιντεοεπικοινωνία σε ανάλυση 1080p χάρη στην συνεργασία μας με το Skype.»


Η Logitech HD Pro Webcam C920 μας δίνει εικόνα ανάλυσης full-HD 1080p όταν επικοινωνούμε μέσω Skype®, ή σε ανάλυση HD 720p μέσω Windows Live™ Messenger. Ακόμη, χρησιμοποιώντας το εξελιγμένο πρωτόκολλο συμπίεσης H.264, μπορούμε να ανεβάσουμε τα 1080p βίντεοκλιπ μας ή τις φωτογραφίες μας ανάλυσης 15MP, γρήγορα και με ένα κλικ στο προφίλ μας στο Facebook, το Twitter™ ή στο λογαριασμό μας στο YouTube™. Ειδικά για την βιντεοεπικοινωνία μέσω Skype, για να απολαύσουμε την ανάλυση 1080p, θα πρέπει να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση του συγκεκριμένου λογισμικού, την Skype 5.7 Beta for Windows.


Πέρα από την υψηλή ανάλυση, αυτό που κάνει τις webcam της Logitech να ξεχωρίζουν είναι η τεχνολογία Logitech Fluid Crystal™. Αυτή επιτυγχάνει όχι μόνο την αναπαραγωγή βίντεο χωρίς ενοχλητικά «σπασίματα» αλλά και εικόνα πιο καθαρή, με πιο έντονα χρώματα και πιο διαυγή ήχο, κάνοντας την επικοινωνία με τους αγαπημένους μας μια πολύ ρεαλιστική εμπειρία, ακόμη κι αν δεν διαθέτουν ιδιαίτερο ισχυρό υπολογιστή.


Τα οπτικά μέρη της νέας webcam προέρχονται από την γνωστή Carl Zeiss, ενώ η αυτόματη εστίαση είναι κορυφαίας απόδοσης 20 σταδίων, δίνοντάς μας την πιο γρήγορης απόκρισης εστίαση που έχει εμφανιστεί ποτέ σε μοντέλο της Logitech. Ακόμη, μιας και στην βίντεοεπικοινωνία ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την εικόνα, η HD Pro C920 διαθέτει δύο μικρόφωνα (ένα σε κάθε πλευρά) για φυσικό στερεοφωνικό ήχο.


Τέλος, η Logitech HD Pro Webcam C920 θα κυκλοφορήσει και για το χώρο των εταιρικών τηλεπικοινωνιών προσφέροντας μια βελτιωμένη εμπειρία βιντεοδιασκέψεων και ενοποιημένης επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.logitech.com/business.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Η Logitech HD Pro Webcam C920 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2012 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99.