Το Navigon 7210 δεν θυμίζει σε τίποτε τις επιφάνειες των συσκευών πλοήγησης που κυκλοφορούν. Η καινοτόμα σχεδίασή του με την επίπεδη οθόνη SmartDisplay, το καθιστά… μοναδικό στο είδος του!

navigon-7210Τεχνικά, το 7210 είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά στοιχεία, όπως ενημερωμένους Ευρωπαϊκούς χάρτες 40 χωρών (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας), Landmark View3D, λειτουργία Emergency Help και δυνατότητα προσθήκης “αγαπημένων” σημείων ενδιαφέροντος πάνω στους χάρτες. Οι απλές σχεδιαστικές γραμμές του Navigon 7210 με την επίπεδη οθόνη αφής να ξεχωρίζει, το καθιστούν μοναδικό. Το 7210 δεν τραβά μόνο τα βλέμματα των απλών χρηστών, αλλά έχει κερδίσει και βραβείο σχεδιασμού (Red Dot Design Award 2008), επιβεβαιώνοντας την καινοτομία στη σχεδίασή του.

Το νέο Navigon ενσωματώνει όλες τις δημοφιλείς λειτουργίες που έχει ήδη παρουσιάσει η Navigon στην Ελληνική αγορά μεταξύ των οποίων δεν λείπουν: το Reality View Pro, η Έξυπνη Εισαγωγή Διευθύνσεων και το Real Road Sign. Το νέο σύστημα πλοήγησης της Navigon είναι ένα εργαλείο που βοηθά όχι μόνο να βρείτε εύκολα το σημείο προορισμού σας, αλλά φροντίζει να φτάσετε και με ασφάλεια σ’ αυτό, μέσα από τις πιο σύντομες και εύκολες διαδρομές, ενώ σας καθοδηγεί πάντα “σκεπτόμενο” τις επόμενες κινήσεις σας. Με τη λειτουργία Landmark View3D, το ταξίδι γίνεται ακόμη πιο όμορφο, αφού εντοπίζονται σημεία ενδιαφέροντος με ρεαλιστική απεικόνιση και μάλιστα σε τρισδιάστατη μορφή.

Το Navigon 7210 έχει να επιδείξει όμως και λειτουργίες άμεσης βοήθειας εκεί ακριβώς που τη χρειάζεστε. Με τη λειτουργία Emergency Help, σας παρέχει την απαραίτητη βοήθεια σε περίπτωση που αναζητάτε επειγόντως πρατήριο καυσίμων, αστυνομικό τμήμα, νοσοκομείο ή κάποιο φαρμακείο. Με το ενσωματωμένο Bluetooth μπορούμε να καλέσουμε βοήθεια έχοντας ανά πάσα στιγμή τις συντεταγμένες μας.

Η μεγάλη οθόνη αφής 4,3 ιντσών ευρείας ευκρίνειας 16:9, προσφέρει αξεπέραστη απεικόνιση για εργονομική και ασφαλή οδήγηση. Το νέο Navigon, ενσωματώνει τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Titan I στα 600 MHz με εσωτερική μνήμη 128 MB RAM , αλλά και 2 Gb μνήμη Flash ROM. Η μπαταρία λιθίου επιτρέπει την απρόσκοπτη πλοήγηση για αρκετές ώρες αφού διαθέτει μεγάλη αυτονομία. Η συσκευή συνοδεύεται και από καλώδιο φόρτισης αυτοκινήτου με ενσωματωμένη κεραία TMC (Traffic Message Channel) για τις Ευρωπαϊκές χώρες όπου υποστηρίζεται η συγκεκριμένη λειτουργία.

Tεχνικά χαρακτηριστικά NAVIGON 7210:

*         Καινοτόμα σχεδίαση με επίπεδη οθόνη αφής SmartDisplay 4,3″ widescreen 16:9

*         Επεξεργαστής Titan I 600 MHz

*         2 Gb Flash ROM / 128 ΜΒ RAM

*         Μπαταρία λιθίου 1600mAh

*         Φορτιστής αυτοκινήτου με ενσωματωμένη κεραία TMC (Traffic Message Channel)

*         Landmark View 3D

*         Reality View Pro

*         Emergency Help

*         Curve Warner

*         Real Road Sign

*         Lane Assistant Pro

*         Optimal Route function

*         Speed Assistant

*         Διαστάσεις: 115mm x 75 mm x 18,7 mm (ΠxYxB)

Το NAVIGON 7210  διατίθεται  με πλήρως ενημερωμένο Ευρωπαϊκό χάρτη 40 χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, από την γνωστότερη εταιρεία χαρτογράφησης στον κόσμο, Navteq. Η συσκευή συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ο φορτιστής αυτοκινήτου, η βάση στήριξης, ένα καλώδιο USB, οδηγίες γρήγορης εγκατάστασης, ελληνικές οδηγίες χρήσης σε DVD και κάρτα μνήμης micro SD 2GB με προεγκατεστημένο τον χάρτη.

Να σημειώσουμε ότι για οποιαδήποτε τεχνική απορία των καταναλωτών, λειτουργεί γραμμή υποστήριξης στον αριθμό 801-5000-888 (αστική χρέωση). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NAVIGON και το PNA NAVIGON 7210 θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.navigon.com.