Η Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης IAA, άνοιξε χτες τις πόρτες της για να παρουσιάσει τις νεότερες και σημαντικότερες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

TomTom_nav_Mazda_car_IAA2011Η TomTom συμμετέχει στην έκθεση παρουσιάζοντας την άποψή της για το “συνδεδεμένο αυτοκίνητο” επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στο χώρο της πλοήγησης και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με κορυφαία ονόματα από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.


Συγκεκριμένα, η TomTom ανακοίνωσε ότι θα παρέχει στο αναβαθμισμένο μοντέλο Mazda 3 το συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης της και στο νεότερο μοντέλο της Mazda, το ολοκαίνουριο compact crossover SUV, CX-5, το καινούριο, εργοστασιακά ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης της.


Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα παρέχει την πλατφόρμα πλοήγησης Blue&Me TomTom LIVE στο Fiat Panda, που σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η εν λόγω πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη σε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας – Α της Fiat.


Τέλος, σε συνεργασία με την Renault παρουσίασε το πρώτο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτρικά οχήματα και τοποθετημένο στην εργοστασιακή έκδοση των μοντέλων Kangoo Z.E. και Fluence Z.E.