Η Creative Image παρουσιάζει τη νέα σειρά συστημάτων πλοήγησης RYE.

rye-traveler-goldΗ Creative Image ανακοίνωσε το λανσάρισμα της σειράς συστημάτων πλοήγησης RYE Multimedia Traveler η οποία απαρτίζεται από τα μοντέλα 4311, 4313, 4315 και 4317 που εστιάζουν στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας πέραν της πλοήγησης σε συνδυασμό πάντα με τον εύκολο χειρισμό και τη φιλικότητα προς τον χρήστη.
Τα τέσσερα μοντέλα της σειράς RYE Multimedia Traveler δεν περιορίζονται μόνο στην παροχή υπηρεσιών πλοήγησης καθώς οι λειτουργίες τους επεκτείνονται στον τομέα των multimedia προσφέροντας δυνατότητα αναπαραγωγής video και μουσικής. Διαθέτουν εγκατεστημένο Flash player, υποστηρίζουν προβολή εικόνων και e-book ενώ διαθέτουν και λειτουργία FM ώστε να σας κρατούν συντονισμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στις συχνότητες που εσείς έχετε προεπιλέξει.
Η μεταφορά των αρχείων από και προς τις συσκευές γίνεται είτε ενσύρματα μέσω θύρας USB, είτε ασύρματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bluetooth τη στιγμή που η υποστήριξη καρτών μνήμης SD προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για τις αγαπημένες σας εικόνες, τραγούδια, βιβλία και video. Τον «all-around» χαρακτήρα των συστημάτων πλοήγησης RYE Multimedia Traveler κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο οι χρήσιμες εφαρμογές και τα διασκεδαστικά παιχνίδια με τα οποία έρχονται εφοδιασμένα. Όσο για τον εγκλιματισμό του χρήστη, αυτός επιτυγχάνεται αυτοστιγμεί χάρη στην ύπαρξη των Microsoft Windows CE 5.0 που προσφέρουν την απαραίτητη ευχρηστία και λειτουργικότητα.

Sygic DRIVE
Το λογισμικό πλοήγησης και των τεσσάρων συσκευών είναι το πολυβραβευμένο Sygic DRIVE, ενώ οι χάρτες Ελλάδας NaviGreece 2008.04 της CREATIVE IMAGE περιλαμβάνουν 309.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου σε 747 δήμους και κοινότητες και 13.400 χωριά και οικισμούς από όλη τη χώρα. Η γεωγραφική κάλυψη αγγίζει το εντυπωσιακό 100% για 28 νομούς, υπάρχουν off-road διαδρομές για όλη την Ελλάδα ενώ για 355 πόλεις παρέχονται πλήρη δεδομένα πλοήγησης. Οι χρήστες έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους πάνω από 100.000 χρήσιμα σημεία ενδιαφέροντος.