Τα καταστήματα Public διαθέτουν τη μεγαλύτερη σειρά headphones και σας φέρνουν τον ήχο όπως θα έπρεπε να είναι.


A76I1115 copie_1Tα καταστήματα Public δημιουργούν ειδικούς χώρους με τα πιο εξελιγμένα και μοδάτα ακουστικά, in- ear & overhead, για τους λάτρεις του ήχου και της τεχνολογίας.


Συγκεκριμένα στους ειδικούς χώρους των καταστημάτων Public, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν τα ακουστικά προηγμένης τεχνολογίας και design, που αποτελούν τη νέα μόδα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μια μόδα που η Sony απογειώνει με τη γκάμα των ακουστικών της, που περιλαμβάνει από απλά και οικονομικά in ear έως και full size overhead για όλα τα γούστα και όλα τα budget.


Η σειρά MDR-ZX αποτελεί την ιδανική πρόταση για τα ακουστικά που χρησιμοποιείτε μέχρι σήμερα, αφού διαθέτουν σχεδίαση κλειστού τύπου για να ελαχιστοποιούν την απώλεια ήχου και να διατηρούν τη μουσική μόνο για εσάς.


Η δημοφιλής σειρά ακουστικών MDR-EX, τύπου in-ear, περιλαμβάνει επτά μοντέλα που θα ικανοποιήσουν οποιονδήποτε ακούει μουσική στο δρόμο ή στο ταξίδι. Το κομψό περίβλημα από μαγνήσιο ελαττώνει το βάρος για άνεση στη χρήση, ενώ απορροφά ανεπιθύμητες αντηχήσεις, αποδίδοντας εξαιρετικά απαλά μπάσα και καθαρές μεσαίες και υψηλές συχνότητες.