Η νέα σειρά προσφέρει σύγχρονα χαρακτηριστικά με μοντέρνα σχεδίαση.

mio-moov_560-580Η Mio Technology Europe, λανσάρει τη σειρά Moov 500, επεκτείνοντας έτσι την υπάρχουσα σειρά συσκευών πλοήγησης Moov. Όλες οι συσκευές της σειράς διαθέτουν μεγάλη οθόνη 4,7″ για ακόμα πιο άνετη πλοήγηση και ενημερωμένους χάρτες για Ελλάδα και Ευρώπη. Η σειρά Moov 500 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αποτελεσματικότερη πλοήγηση και την ασφάλεια του χρήστη.

Άριστη σχεδίαση

Όλα τα μοντέλα της σειράς Moov 500 διαθέτουν ένα κομψό αλουμινένιο πλαίσιο και μία anti glare LCD οθόνη αφής 4,7″ εξαιρετικής διαύγειας για καλύτερη απεικόνιση του χάρτη και ευκολότερη πλοήγηση στα μενού της συσκευής. Όλα τα μοντέλα της νέας σειράς είναι εξαιρετικά λεπτά με πάχος μόνο 18mm και άρα ακόμα μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη ευκολία στη μεταφορά τους.

Μοναδική εμπειρία χρηστών

Το λανσάρισμα της καινούριας γκάμας των συσκευών Mio Moov 500 καθορίζει μία νέα εποχή καινοτομίας στις υπηρεσίες και τα περιεχόμενα που διατίθενται μέσω του MioMoreTM, ένα πακέτο τεχνολογικών υπηρεσιών ιδιοκτησίας της Mio. Αυτές οι καινοτομίες περιλαμβάνουν «δυναμικά» Σημεία Ενδιαφέροντος που μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει από το internet και NavPix φωτογραφική πλοήγηση που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να μοιράζονται και να αποθηκεύουν τοποθεσίες και προορισμούς χρησιμοποιώντας φωτογραφίες με συντεταγμένες (geo-tagged) καθώς επίσης και να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο φωτογραφίες  κτιρίων και τοποθεσιών μέσω του Flickr(TM) και του GoogleEarth.

Αυξημένη Ασφάλεια

Με τη σειρά Moov 500, η Mio έχει δώσει αυξημένη σημασία στην ακουστική επικοινωνία μέσω των φωνητικών εντολών, περισσότερο από την οπτική μέσω οθόνης, για ακόμα ασφαλέστερη πλοήγηση. Επιπλέον, το Mio Moov 360 με χάρτες όλης της Ευρώπης για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια διαθέτει την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για πραγματοποίηση κλήσεων Handsfree.

Διαθεσιμότητα

Mio Moov 500 Ελλάδα

Mio Moov 500 Δυτική Ευρώπη

Mio Moov 560 Ευρώπη