H TopHost.gr ανακοίνωσε ότι εγκαθιστά πλέον το πρωτόκολλο διευθύνσεων IPv6 στους servers της.


logo TopHostΗ Tophost.gr έχει αρχίσει, ήδη, να αξιοποιεί το IPv6 πρωτόκολλο σε όλους τους νέους Servers για τα Linux Shared Hosting (http://www.tophost.gr/web-hosting.htm) και Reseller (http://www.tophost.gr/reseller-webhosting-linux.htm) πακέτα της.


Ο μηχανισμός που έχει χρησιμοποιήσει η TopHost.gr για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας IPv4 και IPv6 διευθύνσεων στους servers της, είναι ο Dual IP stack implementation. Με την συγκεκριμένη τεχνολογία για όλα τα πακέτα Hosting χρησιμοποιούνται παράλληλα διευθύνσεις IPv4 και IPv6, με αποτέλεσμα να λειτουργεί το site για τους χρήστες που μπαίνουν από δίκτυο που υποστηρίζει IPv6 αλλά και για τους χρήστες με Ipv4.


Επιπρόσθετα, η TopHost.gr προσφέρει με κάθε site που φιλοξενείται στους servers της, 2 δωρεάν dedicated IP διευθύνσεις IPv6, ενώ μπορούν να δωθούν επιπλέον δωρεάν διευθύνσεις μετά από αίτημα του πελάτη. Μπορείτε να δείτε και να επιλέξτε οποιοδήποτε από τα Linux Shared Hosting και Linux Reseller πακέτα που παρέχονται, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει το νέο IPv6 πρωτόκολλο.


Επιπλέον, στο πλαίσιο της World IPv6 Day (http://www.worldipv6day.org) στις 8 Ιουνίου, η TopHost.gr θα πραγματοποιήσει, μαζί με άλλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαδικτύου, πιλοτική παροχή υπηρεσιών με βάση το συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Για τον σκοπό των δοκιμών, έχει δημιουργήσει ένα mirror του site της TopHost.gr στην διεύθυνση http://ipv6.tophost.gr το οποίο λειτουργεί σε ipv6. Περισσότερες πληροφορίες για τις εταιρίες που συμμετάσχουν στην World IPv6 Day από Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε εδώ (http://www.ipv6-taskforce.gr).