Οδηγηθείτε με ακρίβεια στον προορισμό σας ενώ ταυτόχρονα μιλάτε με συνεργάτες, φίλους ή την οικογένειά σας.

nuvi-215wΌταν η επικοινωνία γίνεται απαραίτητη και η προσοχή στην οδήγηση πρέπει να παραμείνει απερίσπαστη, υπάρχει το μηχάνημα που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Η τεχνολογία της Garmin σας λύνει πραγματικά τα χέρια. Το nuvi 215W διαθέτει Bluetooth και σας παρέχει την δυνατότητα να απαντάτε στις εισερχόμενες κλήσεις αλλά και να καλείτε χωρίς να αφήσετε το τιμόνι. Απλά «ταιριάξτε» το Bluetooth του κινητού σας τηλεφώνου με τη συσκευή και μιλήστε ελεύθερα!

Το nuvi 215W έχει προεγκατεστημένο το χάρτη Auto Drive Hellas με ασυναγώνιστη κάλυψη για όλη την Ελλάδα, αφού καλύπτει 2.300 πόλεις και οικισμούς με πλήρη ανάλυση, 12.000 χωριά, 240.000 χλμ οδικού δικτύου και περισσότερα από 170.000 σημεία ενδιαφέροντος, με κάθε απαραίτητη πληροφορία μέσα και έξω από την πόλη. Συγκεκριμένα, στα σημεία ενδιαφέροντος του nuvi 215W θα βρείτε εστιατόρια ξενοδοχεία, τράπεζες, φαρμακεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, bar, κινηματογράφους αλλά και ποτάμια, λίμνες, πηγές και κορυφές βουνών. Στην τελευταία έκδοση του Auto Drive Hellas θα βρείτε σημαντική κάλυψη σε όλη την Ελλάδα και στους χωματόδρομους, οπότε θα γίνει απαραίτητος σύντροφος και στις 4×4 εξορμήσεις σας. Μπορείτε ακόμα να φορτώσετε στη συσκευή σας επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος μέσω του GOOGLE PANORAMIO. Φυσικά, το μενού και οι φωνητικές οδηγίες είναι στα Ελληνικά.

Η οθόνη του είναι στις 4,3” και διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και Hotfix για ασύγκριτες επιδόσεις κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται η συσκευή, οι προφορτωμένοι χάρτες, το καλώδιο ρεύματος για το αυτοκίνητο, βάση με βεντούζα καθώς και οδηγίες χρήσης.

Μιλήστε και οδηγήστε με γνώμονα την προσωπική αλλά και οικογενειακή σας ασφάλεια.