Κυκλοφόρησε το GPS MLS Destinator 5000 BT από την MLS Πληροφορική, με εντυπωσιακή οθόνη αφής.

mlsdest5000btTo νέο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator 5000 Bluetooth ξεχωρίζει για τη μεγάλη οθόνη αφής των 5 ιντσών, η οποία καταλαμβάνει ολόκληρη σχεδόν την πρόσοψη της συσκευής, τη μινιμαλιστική σχεδίαση και την άριστη κατασκευή του. Με τη δυνατότητα λειτουργίας ανοιχτής ακρόασης μέσω Bluetooth(car-kit) για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, την ενσωματωμένη κεραία GPS 20 καναλιών ισχυρής λήψης και ακρίβειας, και τον ταχύτατο επεξεργαστή SiRF Atlas III 400 το MLS Destinator 5000 BT αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση πλοήγησης. Παράλληλα, το νέο σύστημα της σειράς πλοηγών MLS Destinator της MLS, της εταιρίας που πρώτη προσέφερε σύστημα πλοήγησης στους Έλληνες οδηγούς είναι εξίσου «δυνατό» και στις πολυμεσικές του λειτουργίες.

Σε πλήρη ταύτιση με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι και οι πλέον ακριβείς, ενημερωμένοι και ποιοτικοί χάρτες, που περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα MLS Destinator. Tο MLS Destinator καλύπτει 546 πόλεις σε όλη τη χώρα εκ των οποίων 182 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης, 52 νομούς με ποσοστό κάλυψης 95%, 175.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, όλες τις πόλεις μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα με ονόματα οδών, ενώ περιλαμβάνει 65.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος (χρήσιμα). Επίσης, καλύπτει 15 κυπριακές πόλεις και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου (9.400 χλμ).

Το σύστημα πλοήγησης MLS Destinator 5000 BT διατίθενται από όλες τις γνωστές αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καταστήματα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, hypermarkets κλπ.