Η Casio εμπλουτίζει την γκάμα της με τρεις κατηγορίες Data Projectors που περιλαμβάνουν 12 νέα μοντέλα.


casio XJHΝέα μοντέλα Data projectors εισάγει στην αγορά η Casio σε τρεις κατηγορίες με laser που παράγεται από την Casio και υβριδική σύνθεση φωτεινής πηγής Laser & LED.Τονίζεται ότι όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν Υβριδική Σύνθεση φωτεινής πηγής με διάρκεια ζωής 20.000 ώρες.


Η νέα σειρά περιλαμβάνει δύο μοντέλα Pro-Series (XJ-H1650 & XJ-H1600) με 3500 ANSI lumens και δύο μοντέλα Short Throw για εκπαιδευτική χρήση η διάθεση των οποίων ξεκινάει τον Ιούλιο καθώς και οκτώ μοντέλα Standard η διάθεση των οποίων ξεκινάει τον Μάιο.


Η Casio εισήγαγε στην αγορά το πρώτο projector που χρησιμοποιεί υβριδική σύνθεση φωτεινής πηγής Laser & LED τον Απρίλιο του 2010. Οι projectors των σειρών Green Slim έχουν υψηλή φωτεινότητα 2.500 ANSI lumens χωρίς τη χρήση λάμπας που να περιέχει υδράργυρο, ουσία που έχει αρνητικές συνέπειες στο περιβάλλον. Το Νοέμβριο του 2010, η Casio έκανε το επόμενο βήμα χρησιμοποιώντας τη νέα φωτεινή πηγή σ’ένα νέο μοντέλο με 3000 ANSI lumens. Από τότε, αυτό το μοντέλο έγινε γνωστό ως ο projector της επόμενης γενιάς.


casio XJSTXΌλα τα μοντέλα διαθέτουν τα ίδια εξαιρετικά χαρακτηριστικά της υβριδικής σύνθεσης φωτεινής πηγής Laser & LED συμπεριλαμβάνοντας φωτεινή πηγή με διάρκεια ζωής 20.000 ώρες και ακαριαία εκκίνηση και τερματισμό. Αυτά τα μοντέλα, διαθέτουν πολλαπλές πρωτοποριακές λειτουργίες, όπως η λειτουργία Intelligent Brightness Control, που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος και τη δυνατότητα προβολής εικόνων 3D όπως επίσης και πλήρεις δυνατότητες συνδεσιμότητας.


Επιπλέον, τα μοντέλα των νέων σειρών Pro (XJ-H1650, XJ-H1600) βελτιώνουν την φωτεινότητα έως και 3500 ANSI lumens.