Η SAP και το Πανεπιστήμιο του Duisburg-Essen Συνεχίζουν Δυναμικά το Online Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ERP.


sap_university_alliancesΗ εκπαιδευτική πρωτοβουλία SAP University Alliances και το Πανεπιστήμιο του Duisburg-Essen συνεχίζουν και φέτος το επιτυχημένο πρόγραμμα “Training ERP in 10 Days” (TERP10), μια online σειρά μαθημάτων για την εκπαίδευση φοιτητών πάνω σε λύσεις ERP. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2010 και ο πρώτος του κύκλος στέφθηκε από ιδιαίτερη επιτυχία, με πολλούς φοιτητές να εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον και τους απόφοιτους που πέρασαν τις σχετικές εξετάσεις να έχουν ήδη πιστοποιηθεί στις κορυφαίες λύσεις της SAP. Οι εγγραφές για τη δεύτερη σειρά μαθημάτων έχουν ήδη αρχίσει και ολοκληρώνονται στο τέλος Μαΐου.


Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα www.erp4students.eu, για να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή. Η σειρά μαθημάτων TERP10 προσφέρει σε σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες ικανότητες πάνω στις λύσεις SAP ERP, καθώς και να λάβουν επίσημη πιστοποίηση για τις γνώσεις τους από την εταιρεία. Έτσι, μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες καριέρας, σε αγορές όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για στελέχη καταρτισμένα στις λύσεις της SAP.


Το διδακτικό υλικό και η εκπαιδευτική υποστήριξη παρέχονται εξολοκλήρου online από το Πανεπιστήμιο Duisburg-Essen, ενώ οι τελικές εξετάσεις πιστοποίησης θα διοργανωθούν από τον οργανισμό SAP Education, στα κατά τόπους εκπαιδευτικά κέντρα της SAP.


Η σειρά μαθημάτων TERP10 έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στους συμμετέχοντες ευρεία και καλά δομημένη γνώση του SAP ERP, τις βασικές επιχειρηματικές του διαδικασίες και τους λειτουργικούς του συσχετισμούς. Στο πλαίσιο των μαθημάτων, η θεωρητική γνώση συνδυάζεται με την πρακτική άσκηση. Το πρόγραμμα εμβαθύνει στην κατάρτιση των εκπαιδευόμενων μέσω case studies πάνω σε ολοκληρωμένα σενάρια επιχειρηματικών διαδικασιών, τα οποία οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν ανεξάρτητα στο σύστημα της SAP. Έτσι, μπορούν να αξιοποιήσουν την εκπαίδευση τους και να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους, κατανοώντας την ενοποίηση του συστήματος στο πλαίσιο περίπλοκων επιχειρηματικών διαδικασιών.


Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των case studies, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό από το Πανεπιστήμιο Duisburg-Essen και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης λαμβάνουν το πιστοποιητικό “SAP Certified Business Associate with SAP ERP 6.0”. Το πιστοποιητικό αυτό αναγνωρίζεται παγκοσμίως σε όλους τους τομείς της αγοράς.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα TERP10 και λεπτομέρειες για τη συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.erp4students.eu.