Η Acer με τα νέα μοντέλα της σειράς Aspire One Happy παρουσιάζει νέα καλοκαιρινά χρώματα για το netbook της.


AspireOneHappy_Papaya Milk1Τα τέσσερα νέα χρώματα των Aspire One Happy, είναι τα Blueberry Shake, Papaya Milk, Strawberry Yogurt και Banana Cream και μας προκαλούν να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, τις διακοπές και τα εξωτικά ποτά. Είτε είστε ρομαντικοί, είτε θέλετε να κάνετε εντύπωση, είτε σας αρέσουν τα γλυκά χρώματα, τα νέα Acer Aspire ταιριάζουν σε κάθε διάθεση.


Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο πολύχρωμο εφέ, τότε συνδυάστε το Aspire One Happy με ένα ασύρματο ποντίκι στον ίδιο χρωματικό τόνο, ή και σε διαφορετική απόχρωση για μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα νέα Aspire One Happy σίγουρα θα αιχμαλωτίσουν κάθε βλέμμα. Το κάλυμμα διαθέτει ένα λαμπερό φινίρισμα με εφέ από σταγόνες νερού.


H μπαταρία των νέων Aspire One Happy διαρκεί μέχρι και 8 ώρες, απαλλάσσοντας σας από τα καλώδια, έτσι ώστε να είστε πάντα συνδεδεμένοι με ό,τι συμβαίνει στα κοινωνικά σας δίκτυα, στις εργασίες σας αν είστε φοιτητής, ή στη δουλειά σας. Ο φορτιστής Acer MiniGo είναι κατά 40% πιο ελαφρύς σε σύγκριση με τους προηγούμενους 30 W adapters και σας παρέχει τη δυνατότητα να ταξιδεύετε χωρίς προβλήματα, χάρη στα προηγμένης τεχνολογίας τροφοδοτικά.


Η πιστοποιημένη σύνδεση Wi-Fi™ και Fast Ethernet διασφαλίζουν τη συνεχή σύνδεση με την online ζωή σας, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα σύνδεσης τόσο ενσύρματα, όσο και ασύρματα. Επιπλέον, το προαιρετικό Bluetooth® 3.0+HS, επιτρέπει την κοινή χρήση φωτογραφιών και μουσικής με φίλους, οποιαδήποτε στιγμή και μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Για σύνδεση πρόσωπο με πρόσωπο, φροντίζει η Acer Crystal Eye webcam και ο Acer Video Conference Manager που βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα της εικόνας.


Το πληκτρολόγιο Acer FineTip διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για ευκολία και εργονομία στην πληκτρολόγηση, ενώ το wide multi-gesture touchpad είναι στο ίδιο χρώμα με το κάλυμμα και επιτρέπει τέλειο scrolling σε κείμενα, στην περιστροφή φωτογραφιών, στο zooming και στο browsing και σε όλα αυτά με ένα απλό άγγιγμα. Το Aspire One Happy είναι ιδανικό τόσο για σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, όσο και για απόλαυση δεδομένων multimedia.
Λεπτό και ελαφρύ, το Aspire One Happy, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο. Χωράει με μεγάλη ευκολία, ακόμη και σε μία μικρή τσάντα, αφού οι διαστάσεις της οθόνης LED backlit που διαθέτει, είναι μόλις 28 cm (10.1”) WSVGA με 16:9 aspect ratio, ιδανική για web-chatting, web browsing και video streaming.


Ο υψηλής απόδοσης και μικρής κατανάλωσης επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel® Atom N570 που ενσωματώνει το Aspire One Happy, συνδυάζεται από τη μνήμη χωρητικότητας 1 GB DDR3 ενώ μία πλούσια γκάμα εφαρμογών συμπληρώνουν τον πλούσιο εξοπλισμό. Επιπλέον ο Intel® Graphics Media Accelerator 3150 αποδίδει υψηλής απόδοσης γραφικά. Ο μεγάλης χωρητικότητας σκληρός δίσκος, που φτάνει στα 320 GB, καθώς και ο ενσωματωμένος multi-in-one card reader, διασφαλίζουν όλες τις δυνατότητες αποθήκευσης και file sharing.


Το Aspire One Happy είναι σχεδιασμένο με περιβαλλοντολογική συνείδηση. Ενσωματώνοντας τεχνολογίες έξυπνης διαχείρισης ενέργειας, σε συνδυασμό με την περιβαλλοντολογικά προσεγμένη παραγωγή του, δημιουργούν μία καθ’ όλα πράσινη συσκευή. Η συσκευή συμμορφώνεται πλήρως με τα RoHS και WEEE, που σημαίνει ότι κατά την παραγωγή του έχουν χρησιμοποιηθεί οι λιγότερο επικίνδυνες ουσίες, ενώ μία φόρτιση αρκεί για όλη την ημέρα, μέσω του Acer MiniGo. Επιπλέον η οθόνη LED-backlit και ο χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστής, εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση της συσκευής με τις απαιτήσεις του προτύπου ENERGY STAR®.