Η LG παρουσιάζει το προσιτό και εύχρηστο Optimus Me με Android 2.2 ειδικά σχεδιασμένο για νέους χρηστές smartphone.


LG OPTIMUS ME_FRONTΗ LG Electronics πρόσφατα παρουσίασε το νέο LG Optimus Me (P350) ένα προσιτό και ταυτόχρονα τεχνολογικά εξελιγμένο Smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 2.2 (Froyo), αναβαθμίσιμο σε 2.3 (Gingerbread).


Επώνυμο και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, το Optimus Μe εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης ενός Android smartphone, και είναι διαθέσιμο αρχικά σε δύο χρώματα (Natural Silver και Aqua Blue).


«Ενώ τα smartphones έχουν πλέον καθιερωθεί, πολλοί καταναλωτές έχουν κρατήσει αποστάσεις, με την πεποίθηση ότι είναι υπερβολικά περίπλοκα αλλά και δύσκολο να τα αποκτήσει κάποιος λόγω υψηλής τιμής», δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Δόσης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κινητών τηλεφώνων (LG Mobile Company) για την Ελλάδα και την Κύπρο και συμπλήρωσε: «Το LG Optimus Me είναι το κατάλληλο επώνυμο αλλά και προσιτό Smartphone για αυτούς τους καταναλωτές, προσφέροντας παράλληλα τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες Google Mobile, σε συνδυασμό με χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές από το Android Market, ικανοποιώντας με τις δυνατότητες του και τους πιο εξελιγμένους τεχνολογικά χρήστες».


LG OPTIMUS ME_SIDEΤο smartphone LG Optimus Me (P350) διαθέτει capacitive TFT οθόνη αφής 2,8 ιντσών (QVGA) και User Interface (UI) υψηλών επιδόσεων για να παρέχει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο Internet και στο μενού του τηλεφώνου. Σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας Wi-Fi zone για ταυτόχρονη σύνδεση έως και 5 συσκευών, το Optimus Μe ενσωματώνει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twiter) και άλλα χαρακτηριστικά για καλύτερη εμπειρία χρήσης.


Το smartphone LG Optimus Μe (P350) συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών, διαθέτει επεξεργαστή 600MHz, μνήμη 2GB επεκτάσιμη έως και 32GB (MicroSD), και μπαταρία τύπου Li-ion 1.280 mAh για μεγαλύτερη αυτονομία.


Βασικά Χαρακτηριστικά
– Τύπος οθόνης TFT capacitive οθόνη αφής 2,8 ιντσών (QVGA)
– Βάρος: 108 γρ.
– Μνήμη 2GB (εμπεριέχεται στο πακέτο πώλησης), επεκτάσιμη έως 32GB (MicroSD)
– Επεξεργαστής 600MHz
– Κάμερα 3 Mp
– Τύπος μπαταρίας 1.280 mAh
– Διαθέσιμα χρώματα: Natural Silver, Aqua Blue
– Αναπαραγωγή Βίντεο: 30fps@WVGA(MPEG-4/H.263/H.264)
– Εγγραφή Βίντεο: 24fps@VGA(MPEG-4/H.243)
– Λειτουργικό Σύστημα Android 2.2 Froyo αναβαθμίσιμο σε 2.3 Gingerbread
– FM Radio