H νέα έκδοση είναι εξοπλισμένη με USB 3.0 για 10 φορές ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και χωρητικότητα έως 1TB.


PBGoΗ σειρά Packard Bell Go εμπλουτίστηκε με μια νέα έκδοση USB 3.0, ενώ εξακολουθεί να είναι 100% συμβατή με την USB 2.0, για τους πλέον απαιτητικούς χρήστες. Οι εξωτερικές φορητές λύσεις αποθήκευσης αποτελούν σήμερα απολύτως αναγκαίες συσκευές, λόγω του αυξανόμενου όγκου και μεγέθους των ψηφιακών περιεχομένων που χρειάζεται πάντα να έχετε μαζί σας.


Μετά το φορητό σκληρό δίσκο 2,5” PB Go που κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2010 και την έκδοση σε λευκό χρώμα στα 1 ΤΒ που ακολούθησε, ο PB Go USB 3.0 που κυκλοφόρησε πρόσφατα επιβεβαιώνει την έμφαση που δίνει η Packard Bell στις νέες τάσεις.


Χάρη στην USB 3.0, ο νέος PB Go επιτρέπει έως και 10 φορές ταχύτερη μεταφορά δεδομένων. Η USB 3.0 είναι διπλής κατεύθυνσης, χρησιμοποιώντας τη μία κατεύθυνση για αποστολή και την άλλη για λήψη δεδομένων.


Με την μαύρη θήκη του, ο PB Go ξεχωρίζει για τον ελαφρύ σχεδιασμό του. Με τροφοδοσία USB, μεταφέρεται και χρησιμοποιείται με εξαιρετική ευκολία: δεν χρειάζεστε εξωτερικά τροφοδοτικά για να μεταφέρετε την ψηφιακή ζωή σας στην τσέπη σας.


Επιπλέον, χωρίς ανεμιστήρα στο εσωτερικό του, λειτουργεί ομαλά και ήσυχα, για αθόρυβες λειτουργίες. Έως 1TB, ο PB Go μπορεί να αποθηκεύσει έναν εκπληκτικό όγκο φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο κ.λ.π.


Ο νέος PB Go της Packard Bell ενσωματώνει την αποκλειστική Τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέχρι και 30%. Επιπλέον, η Τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας παρατείνει, την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του σκληρού δίσκου, περιορίζοντας τη χρήση του.


Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι, το Packard Bell Backup Software Suite παρέχει αυτόματη και προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμό δεδομένων και αρχειοθέτηση συστήματος, ενώ είναι επεκτάσιμο στο Διαδίκτυο.


Ο νέος PB Go της Packard Bell θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιανουάριο του 2011, σε διάφορες χωρητικότητες. Η τιμή και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.