Η Creative Image παρουσιάζει τη νέα σειρά συστημάτων πλοήγησης RoadFinder.

Roadfinder 143Η Creative Image προχώρησε στο λανσάρισμα της σειράς συστημάτων πλοήγησης RoadFinder που αρχικά αποτελείται από δύο μοντέλα, τα Pns 135 και Pns 143. Αμφότερα δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία προσφέροντας στον χρήστη εύκολα και άμεσα πλήθος πληροφοριών.
Το Pns 143 αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που αποζητούν έναν ισχυρό GPS-πλοηγό. Διαθέτει αντιθαμβωτική έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών που θα απεικονίσει με μεγάλη λεπτομέρεια τους χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης που περιλαμβάνονται. Τα δε 512 MB built-in SDRAM θα διασφαλίσουν την ταχεία ανταπόκρισή του στις εντολές του χρήστη.
Το Pns 135 από την άλλη, είναι μια εξαιρετική λύση για όσους αναζητούν μια πρακτική αλλά συνάμα λειτουργική και άρτια τεχνολογικά συσκευή πλοήγησης. Έρχεται εξοπλισμένο με έγχρωμη, TFT οθόνη αφής 3,5 ιντσών και 256 MB SDRAM ενώ στα δυνατά του σημεία προσμετρούνται οι λιλιπούτειες διαστάσεις και το απίστευτα χαμηλό του βάρος που δεν ξεπερνά τα 160 γραμμάρια!
Και τα δύο μοντέλα της σειράς Road Finder ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Atlas III στα 396 MHz ενώ φέρουν ενσωματωμένο GPS δέκτη υψηλής ευαισθησίας. Και τα δύο συστήματα πλοήγησης προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB, δέχονται κάρτες μνήμης τύπου SD/MMC και είναι εφοδιασμένα με ενσωματωμένο ηχείο loud speaker 1.0W. Η ποιότητα κατασκευής των Pns 143 και Pns 135 είναι κορυφαία αντέχοντας τους κραδασμούς και τις λοιπές «κακουχίες» ενώ η μπαταρία λιθίου των 1.300 mAh, τέλος, εγγυάται για την υψηλή τους αυτονομία.
Το λογισμικό πλοήγησης των δύο συσκευών είναι το πολυβραβευμένο Sygic DRIVE ενώ οι χάρτες Ελλάδας NaviGreece_2008.03 περιλαμβάνουν 302.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου σε 635 δήμους και κοινότητες και 13.400 χωριά και οικισμούς από όλη τη χώρα. Η γεωγραφική κάλυψη αγγίζει το εντυπωσιακό 97% για 27 νομούς, υπάρχουν off-road διαδρομές για όλη την Ελλάδα ενώ για 280 πόλεις παρέχονται πλήρη δεδομένα πλοήγησης. Οι χρήστες έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους πάνω από 100.000 χρήσιμα σημεία ενδιαφέροντος.