Η Γερμανός οργάνωσε και φέτος το Power On People, το μεγαλύτερο εταιρικό «παιχνίδι» ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.


logo 9o POPΜε περισσότερους από 1600 συμμετέχοντες από όλες τις περιοχές της χώρας και με βασικές αρχές την ομαδικότητα, τη φιλικότητα, την αξιοπιστία, τη γνώση και την εξυπηρέτηση, το Power On People έχει ως στόχο την ψυχαγωγία και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων στο Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός.


Πωλητές, συνεργάτες, εργαζόμενοι της Γερμανός και οι συνοδοί τους, συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια που απαιτούν φαντασία και ομαδικό πνεύμα. Το Power On People, που ξεκίνησε από την Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη και από τη Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο, για να καταλήξει στις 12, 13 & 14 Νοεμβρίου στην Καλαμπάκα, στον τριήμερο τελικό όπου αναδείχτηκαν οι μεγάλοι νικητές του πρωτότυπου αυτού παιχνιδιού.


Οι τρεις νικήτριες ομάδες, που προέρχονταν από τις περιοχές των Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, κέρδισαν εκτός από μια ξεχωριστή εμπειρία και μοναδικά δώρα, «φορτίζοντας» τις μπαταρίες τους για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι να ξανασυμμετάσχουν στο 10ο Επετειακό Power On People.