Ανήκετε σε αυτούς που παρακαλούν τον Άι Βασίλη μαζί με την πανδημία να εξαφανίσει και τον «παλαιολιθικό» τους υπολογιστή; Αν θέλετε το 2021 να σας φέρει ένα laptop που θα απογειώσει την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία σας, διαβάστε 5 λόγους για να προτιμήσετε μια από τις προτάσεις της Huawei.

Οι γιορτές είναι εδώ και όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε το ταχύτερο δυνατό το δύσκολο 2020. Στους μήνες που προηγήθηκαν, η ανάγκη για ένα σύγχρονο, ταχύτατο laptop αναδείχθηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, μιας και δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που δεινοπάθησαν πάνω από απαρχαιωμένους φορητούς υπολογιστές. Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και ψυχαγωγία παίρνουν άλλη διάσταση με έναν γρήγορο φορητό υπολογιστή, γεγονός που σημαίνει πως αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας και στην καθημερινότητά σας, η αγορά laptop οφείλει να βρίσκεται πρώτη στο… γράμμα που θα γράψετε στον Άι Βασίλη φέτος! Και κάπου εδώ προκύπτει το… διαχρονικό ερώτημα: τι laptop να αγοράσω; Σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να γράψουμε χιλιάδες λέξεις (το έχουμε ήδη κάνει άλλωστε στις αναλυτικές παρουσιάσεις μας) για τα πλεονεκτήματα των προτάσεων της Huawei. Για όσους, ωστόσο, δεν θέλουν μια αναλυτική… βουτιά στον «ωκεανό» των τεχνικών χαρακτηριστικών, συνοψίσαμε σε 5 τους λόγους που είναι ικανοί να σας οδηγήσουν σε μια σίγουρη επιλογή.

  1. Χρειάζεστε ένα laptop που να τα έχει… όλα

Huawei MateBook X 2020

Huawei MateBook X 2020

Θέλετε ένα γρήγορο laptop με τεχνολογία αιχμής, για να ξεμπερδεύετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σε χρόνο μηδέν που παράλληλα να έχει μια εντυπωσιακή οθόνη για να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές; Ταυτόχρονα έχετε την απαίτηση να μπορεί να φιλοξενήσει και κανένα παιχνίδι, να έχει επιβλητικό ήχο για τη μουσική, να μετατρέπεται σε ψηφιακό meeting room για τις τηλεδιασκέψεις σας και να έχει και μια εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας, όλα με ένα πολυτελέστατο design για… περιτύλιγμα. Σε όποιον σας πει πως δεν μπορείτε να τα έχετε όλα, απαντήστε του με τα τρία ακόλουθα μοντέλα: MateBook X, MateBook X Pro και MateBook 14. Η σειρά Χ απαρτίζεται από τα flagship μοντέλα φορητών υπολογιστών της Huawei, με το MateBook 14 2020 να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Αν απεχθάνεστε τους συμβιβασμούς και επιδιώκετε να αποκτήσετε ένα laptop που θα σας συντροφεύσει για αρκετά χρόνια, βρίσκεστε στη σωστή κατηγορία. Σταχυολογώντας μερικά από τα highlights των premium προτάσεων του κινεζικού κολοσσού, οφείλουμε να σταθούμε στις μοναδικές οθόνες αφής των MateBook X και X Pro (13 και 13,9 ιντσών αντίστοιχα, με ανάλυση 3000×2000 pixels), στους 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core της σειράς X και στους AMD Ryzen 5 και 7 των MateBook 14 2020, στα 8 έως και 16GB RAM που τους συντροφεύουν, στους ταχύτατους PCIe NVMe SSD (από 256GB έως και 1ΤΒ) καθώς και στην διευρυμένη αυτονομία που εξασφαλίζουν οι ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου, με χωρητικότητες που κυμαίνονται από 42Wh έως και 56Wh.

  1. Ψάχνετε μια συμφέρουσα, μα αξιόπιστη λύση

Huawei MateBook D14

Δεν είναι μόνο τα flagship μοντέλα της Huawei που αξίζουν της προσοχής σας. Μια… στρατιά από αξιόμαχους «εργάτες» έρχεται στο πλευρό όσων θέλουν να δαπανήσουν ένα σαφώς πιο περιορισμένο ποσό, χωρίς όμως να θυσιάσουν τις απαιτήσεις τους για ένα αξιόπιστο και γρήγορο μηχάνημα. Αν συγκαταλέγεστε σε αυτή την κατηγορία, η σειρά D των MateBook της Huawei αξίζει της προσοχής σας. Πρόκειται για «value for money» προτάσεις που κοστίζουν τόσο όσο χρειάζεται για να ενσωματώσουν σύγχρονες τεχνολογίες, ταχύτατους επεξεργαστές και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να μην μετανιώσετε την αγορά σας έπειτα από ένα-δυο χρόνια! Με τους AMD Ryzen 5 3500U επεξεργαστές να έχουν αποδείξει την αξία τους, οι προσιτές λύσεις της Huawei διαθέτουν επιπρόσθετα 8GB RAM, Full HD οθόνες IPS, ταχύτατους SSD δίσκους και… ανεξάντλητες μπαταρίες που φορτίζουν ταχύτατα.

  1. Θέλετε άμεση αλληλεπίδραση με το κινητό

Η λειτουργία Huawei Share OneHop επιτρέπει στο smartphone και στο laptop σας να συνδέονται και να επικοινωνούν με ένα απλό άγγιγμα, δίνοντάς σας πλήρη εποπτεία του κινητού στην οθόνη του υπολογιστή. Με τη βοήθειά της, η οθόνη του smartphone μεταφέρεται σε χρόνο μηδέν στην οθόνη του MateBook. Κι αν θεωρείτε πως η χρησιμότητα του Huawei Share περιορίζεται στο να βλέπετε τα μηνύματά σας ή τις κλήσεις του κινητού που έχετε στην τσάντα σας σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του laptop, δεν έχετε συλλάβει παρά μόνο ένα μικρό ποσοστό της λειτουργικότητας του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού. Ο… αιώνιος γόρδιος δεσμός του «πώς θα μεταφέρω αρχεία από το κινητό μου στο PC» και το αντίστροφο, λύνεται με ένα απλό drag & drop, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε σημείο που δεν έχετε πρόσβαση στο internet, καθώς ο φορητός υπολογιστής επικοινωνεί απευθείας με το smartphone σας. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο και το touchpad του MateBook για να χειριστείτε το smartphone σας. Αξιοποιήστε το και θα απορήσετε πώς ζούσατε τόσο καιρό χωρίς το Huawei Share!

  1. Κάποια στιγμή θα βγούμε έξω, να μεταφέρεται κιόλας!

Huawei MateBook X Pro 2020

Μπορεί τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης να μας θέλουν κλεισμένους στα σπίτια μας και τα laptops να περιφέρονται από δωμάτιο σε δωμάτιο, αλλά αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Όταν λοιπόν επανέλθουμε σε ρυθμούς επαγγελματικών ραντεβού, ταξιδιών και διακοπών, καλό είναι να μην μετανιώσουμε για την αγορά ενός φορητού υπολογιστή που έχει βάρος… desktop. Όλες οι λύσεις της Huawei, από την πιο οικονομική μέχρι την πιο high-end, διακρίνονται για την κομψότητά τους, το λεπτό τους προφίλ και το ελάχιστο βάρος τους. Επιλέξτε ένα laptop που να είναι φτιαγμένο για backpack, όχι για να μένει καθηλωμένο σε ένα τραπέζι και θα φτάσει η στιγμή που η πλάτη σας θα σας ευγνωμονεί! Ενδεικτικά σας παραθέτουμε πάχος και βάρος για μερικά από τα μοντέλα της Huawei:

  • Huawei MateBook X 2020 (οθόνη αφής 13 ιντσών, πάχος 1,36 εκατοστά, βάρος 1 κιλό)
  • Huawei MateBook X Prο 2020 (οθόνη αφής 13.9 ιντσών, πάχος 1,46 εκατοστά, βάρος 1,33 κιλά)
  • Huawei MateBook 14 (οθόνη 13,9 ιντσών, πάχος 1,59 εκατοστά, βάρος 1,49 κιλά)
  • Huawei MateBook D 14 (οθόνη 13,9 ιντσών, πάχος 1,59 εκατοστά, βάρος 1,38 κιλά)
  1. Εκπληκτικές χριστουγεννιάτικες προσφορές από 14/12!

Καλά τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά και οι απεριόριστες δυνατότητες, αλλά δυστυχώς το budget πάντα έχει όρια και μάλιστα… ασφυκτικά. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να προγραμματίσετε την αγορά του επόμενου laptop σας εντός του διαστήματος 14/12/2020-10/01/2021, όπου και η Huawei μάς χαρίζει τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές της. Μείνετε συντονισμένοι στο techpress.gr για περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τα Huawei Xmas Offers…