Ο σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, η ποιότητα κατασκευής και οι αξιόλογες επιδόσεις του MateBook 14 δεν μαρτυρούν στιγμή την ασυναγώνιστη τιμή του νέου φορητού υπολογιστή της Huawei!

Η Huawei μας αποδεικνύει έμπρακτα πως η εργονομία δεν είναι απαραίτητο να θυσιάζεται στο βωμό του κομψού design, προτείνοντας ένα υπερπλήρες σε τεχνικά χαρακτηριστικά laptop το οποίο κατορθώνει ωστόσο να διατηρεί την τιμή του σε… τριψήφια επίπεδα.

Με 2K FullView οθόνη

Περιορίζοντας τα πλαϊνά bezels στα 4,9 χιλιοστά, η Huawei κατόρθωσε να χωρέσει σε ένα πολύ μικρό σασί μια 14άρα οθόνη, αναλογιών 3:2 και 2K ανάλυσης (2160×1440 pixels). Το πιο «τετραγωνισμένο» format της οθόνης είναι ιδανικό για σερφάρισμα στο διαδίκτυο, προγραμματισμό, ανάγνωση εγγράφων, εργασία στο Outlook κ.α. Η οθόνη του MateBook 14 αποδίδει το 100% της χρωματικής παλέτας sRGB, επιτρέπει αναλλοίωτη θέαση υπό οποιαδήποτε γωνία και αγγίζει έως και τα 300 nits μέγιστης φωτεινότητας για να μπορείτε να εργαστείτε απροβλημάτιστα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους κάτω από το φως του ήλιου.

Με τη δύναμη της AMD

Κατασκευασμένος με τη διαδικασία παραγωγής TSMC 7nm FinFET, ο AMD Ryzen 5 4600H είναι ένας επεξεργαστής που κατορθώνει να συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, απευθυνόμενος σε όσους δεν διστάζουν να κάνουν «βαριά» χρήση του laptop τους, όπου κι αν βρεθούν. Τα γραφικά φέρουν την σφραγίδα της ενσωματωμένης AMD Radeon GPU, ενώ η απαγωγή θερμότητας βελτιστοποιείται με διπλές ψύκτρες και διπλό, αθόρυβο ανεμιστήρα τεχνολογίας Huawei Shark.

Φορτίζοντας σε χρόνο μηδέν!

Συμβαδίζοντας με τη… βαριά κληρονομιά κάθε φορητής συσκευής Huawei, τα laptop του κινεζικού κολοσσού διακρίνονται και για την αυτονομία τους. Ακόμα πιο σημαντικό όμως και από την ίδια την χωρητικότητα της μπαταρίας, είναι η ταχύτητα με την οποία φορτίζει. Στην περίπτωση του MateBook 14, ο πανάλαφρος (160γρ.) φορτιστής 65W USB-C που θυμίζει περισσότερο φορτιστή κινητού, αξιοποιεί την τεχνολογία SuperCharge. Πώς μεταφράζεται αυτό; 15 λεπτά στην πρίζα αρκούν για 2,5 ώρες χρήσης! Στο 100% της μπαταρίας, μπορείτε να απολαύσετε έως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής Full HD video, ώστε να δείτε «back to back» ολόκληρο το νέο κύκλο της αγαπημένης σας σειράς!

Huawei Share OneHop

Η λειτουργία Huawei Share OneHop επιτρέπει στο smartphone και στο laptop σας να συνδέονται και να επικοινωνούν με ένα απλό άγγιγμα, δίνοντάς σας πλήρη εποπτεία του κινητού στην οθόνη του υπολογιστή. Με τη βοήθεια του OneHop μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπετε τα περιεχόμενα που έχετε αποθηκευμένα στο κινητό απευθείας στην οθόνη του laptop, καθώς και να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο του φορητού υπολογιστή, το ποντίκι ή άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεστε το smartphone σας. Αξιοποιήστε το και θα απορήσετε πως ζούσατε τόσο καιρό χωρίς το Huawei Share!

Επωφεληθείτε μιας μοναδικής προσφοράς έως 12/11

Έως τις 12 Νοεμβρίου, το Huawei MateBook 14 είναι διαθέσιμο με δώρο το εκπληκτικό πεντακάμερο smartphone Huawei Nova 5Τ. Το Nova 5T είναι ένα εντυπωσιακό smartphone υψηλής αισθητικής, εξοπλισμένο με πέντε κάμερες τεχνητής νοημοσύνης για αψεγάδιαστες λήψεις επαγγελματικού επιπέδου, ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

 

 


Με μια ματιά


Οθόνη: 13,9″ IPS οθόνη, ανάλυσης 2160×1440 pixels, αναλογίας 3:2, 90% screen-to-body ratio, 100% sRGB colour gamut, 178ο γωνία θέασης

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 4600H @ 4.60 GHz

Μνήμη: 16 GB DDR4

Γραφικά: AMD Radeon Graphics

Αποθηκευτικός χώρος: 512GB PCIe NVMe SSD

Συνδεσιμότητα: Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac) dual band (2.4GHz & 5GHz), 2x2MIMO, Bluetooth 5.0, NFC

Θύρες: 1x USB-C (data, φόρτιση και DisplayPort), 2x USB 3.2 Gen1, 1x HDMI, 3.5 mm headset/microphone 2-in-1 jack

Ήχος: Δύο στερεοφωνικά ηχεία (2x2W)

Extras: Πληκτρολόγιο chiclet πλήρους μεγέθους με οπίσθιο φωτισμό, σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button, webcam 720p, 4x μικρόφωνα

Μπαταρία: Lithium polymer 56Wh (με φορτιστή 65W USB-C)

Διαστάσεις: 30,75×22,38×1,59 εκ.

Βάρος: 1,49 κιλά

Λειτουργικό: Windows 10 Home