Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στην πλοήγηση!

Η συγκεκριμένη σειρά GPS έχει βαλθεί να πρωτοστατήσει στην εγχώρια αγορά, αφού η γκάμα της με την προσθήκη του RYE 4305 περιλαμβάνει πλέον 8 διαφορετικά μοντέλα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις στον τομέα της πλοήγησης και όχι μόνο.

Rye 4305Χωρίς διάθεση υπερβολής το να εντοπίσουμε ελλείψεις στο RYE 4305 είναι αρκετά δύσκολο. Η οθόνη του (Touch Screen οθόνη αφής 4,3΄΄) είναι πραγματικά εξαιρετική, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα απεικονιζόμενα δεδομένα παραμένουν αναλλοίωτα ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως αυξημένη ηλιοφάνεια. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα πλαισιώνουν το νέο μοντέλο, ενώ ο επεξεργαστής της S3C2440A της Samsung στα 400 MHz συνεργάζεται άψογα με τον 20κάναλο GPS δέκτη SiRFstar III δίνοντας πάρα πολύ καλή ποιότητα σήματος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το σήμα του GPS δε χάθηκε ακόμα και όταν κινηθήκαμε σε πολύ δύσκολες περιοχές, ενώ η ακρίβεια του ήταν εξαιρετική. Το RYE 4305 διαθέτει τεχνολογία Bluetooth,ενώ ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν και οι εκτός πλοήγησης λειτουργίες της συσκευής. Παρέχεται δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων, φωτογραφιών, καθώς και video, ενώ είναι μία από τις ελάχιστες συσκευές στην ελληνική αγορά που διαθέτει AV input στο οποίο μπορείτε να ενσωματώσετε ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας (διατίθεται από την εταιρία Creative Image (www.creativeimage.gr)).

Στον τομέα της πλοήγησης τώρα, το RYE 4305 αποτελεί έναν από τους καλύτερους εξειδικευμένους πλοηγούς αφού περιλαμβάνει εκτός από το γνωστό και πλέον δοκιμασμένο λογισμικό Sygic DRIVE (www.sygic.gr), πληρέστατους και άκρως ποιοτικούς χάρτες της Ελλάδας (http://www.creativeimage.gr/coverage) από την CREATIVE IMAGE, ενώ περιλαμβάνει πλήρες set χαρτών για 41 χώρες της Ευρώπης, της εταιρίας TELEATLAS ενωμένους με την Ελλάδα (http://www.sygic.gr/products/sygic_europe.html ), που έχουν ενσωματωθεί σε SD card 2 Gb.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να πλοηγηθείτε από το σπίτι ή τη δουλειά σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το RYE 4305, εκτός από την πληρότητα των accessories με τα οποία διατίθεται (φορτιστής σπιτιού, ακουστικά) διαθέτει και 2η εφεδρική μπαταρία που δίνει τρομερές δυνατότητες αυτονομίας, αφού μπορείτε να αντικαταστήσετε άμεσα την τελειωμένη μπαταρία με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού (!) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

Συνοψίζοντας πρόκειται για μία κορυφαία πρόταση, η οποία συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και πληρότητα χαρτών και accessories. Αξίζει σίγουρα την προσοχή σας!

Το RYE GPS Traveler 4305 Full Europe (Bluetooth) θα το βρείτε μόνο στα καταστήματα «Κωτσόβολος» και Electroworld σε όλη την Ελλάδα καθώς και μέσω της Creative Image στα τηλέφωνα 210 2826662 – 2102826622.