Η Intersys Α.Ε. ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου συστήματος Πλοήγησης και Πολυμέσων NavGate AVIC-F9110BT, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα VW, Skoda και Seat, από τον Ιούλιο του 2009.


Το σύστημα εφαρμόζει άψογα στο εσωτερικό των συγκεκριμένων οχημάτων προσφέροντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις δυνατότητες πλοήγησης, ευέλικτη ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας και ασφαλείς επικοινωνίες.


avic_f9110btΤο NavGate Avic-F9110BT σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από ειδικά υλικά, ώστε να ενσωματώνεται σε μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων του Ομίλου VW. Πίσω από την πρόσοψη της οθόνης αφής WVGA 5,8″ υψηλής ανάλυσης κρύβεται η πανίσχυρη τεχνολογία πλοήγησης. Η υψηλής ταχύτητας μνήμη flash 2 GB συμβάλλει στο γρήγορο υπολογισμό της πορείας σας σε 44 ευρωπαϊκές χώρες, χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους χάρτες TeleAtlas με 9 εκατομμύρια χιλιόμετρα οδικού δικτύου, στους οποίους περιλαμβάνονται 1,5 εκατομμύρια Σημεία Ενδιαφέροντος με τρισδιάστατη απεικόνιση των σημαντικών σημείων. Η φωνητική καθοδήγηση παρέχει οδηγίες για τη διαδρομή και εφαρμόζει τη λειτουργία Text-to-Speech για την ασφαλή αναμετάδοση πληροφοριών κυκλοφορίας – ενημερώνοντας για συμβάντα που βασίζονται σε δελτία οδικής κυκλοφορίας – και προτείνοντας νέες διαδρομές. Τα “έξυπνα” χαρακτηριστικά του συστήματος διασφαλίζουν επίσης την ακριβή καθοδήγηση σε περιοχές όπου η κάλυψη GPS παρουσιάζει προβλήματα.


Η καρδιά του NavGate Avic-F9110BT είναι ένας πανίσχυρος επεξεργαστής, ο οποίος επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση των λειτουργιών πλοήγησης και ψυχαγωγίας. Η υψηλής απόδοσης οθόνη WVGA επιτρέπει την αναπαραγωγή βίντεο συμπιεσμένης μορφής, όπως MPEG 4 και DivX, αποθηκευμένου σε κάρτες SD, συσκευές USB, δίσκους DVD και CD. Επίσης, αυτά τα αποθηκευτικά μέσα σας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη μουσική σας σε οποιαδήποτε μορφή, όπως MP3, WAV, ή AAC. Η χρήση προαιρετικού καλωδίου επιτρέπει τη σύνδεση μίας συσκευής iPod/ iPhone απευθείας στη μονάδα, παρέχοντας πλήρη έλεγχο στις βασικές λειτουργίες των μενού και κορυφαία ποιότητα ήχου. Ο ήχος παρέχεται στα ηχεία σας μέσω του υψηλής απόδοσης ενισχυτή της Pioneer 4X50W MOSFET, ενώ μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τη χρήση του Παραμετρικού Ισοσταθμιστή 3 ζωνών. Οι λάτρεις του ήχου μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το ιδανικό ηχητικό περιβάλλον με 3 εξόδους RCA (εμπρός, πίσω και υπογούφερ) για τη σύνδεση πρόσθετων ενισχυτών, ηχείων και υπογούφερ.


Tα ηχεία του αυτοκινήτου σας μπορούν επίσης να αναμεταδώσουν τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες, καθώς το NavGate Avic-F9110BT ενσωματώνει την τελευταίας τεχνολογίας μονάδα ασύρματης τηλεφωνίας Parrot Bluetooth®. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να καλέσετε όλες τις επαφές σας, ακόμα κι αν αφήσετε το τηλέφωνό σας οπουδήποτε μέσα στο όχημα ή στην τσέπη σας. Για τα αυτοκίνητα με χειριστήρια τιμονιού, παρέχεται η δυνατότητα απάντησης των εισερχόμενων κλήσεων πατώντας απλά ένα πλήκτρο στο τιμόνι.


Μπορείτε να προσωποποιήσετε το σύστημά σας χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή NavGate Feeds της Pioneer. Στα κορυφαία χαρακτηριστικά (τα οποία είναι δυνατά χάρη στην υποστήριξη μνήμης SD/USB) περιλαμβάνεται η δυνατότητα προσθήκης Σημείων Ενδιαφέροντος με τη χρήση των χαρτών Google Maps™, καθώς και η παρακολούθηση και η ανάλυση των διαδρομών (χρήσιμο χαρακτηριστικό για τον υπολογισμό των εξόδων) μέσω της λειτουργίας παροχής αναφορών οδήγησης Drive Report. Επιπλέον, η αναφορά Eco Report παρέχει μία αξιολόγηση του τρόπου και απόδοσης της οδήγησής σας – παρουσιάζοντας στην οθόνη του PC σας, με τη χρήση γραφικών, δεδομένα όπως τα καύσιμα που χρησιμοποιήθηκαν – ώστε να προσαρμόσετε τον τρόπο οδήγησής σας με σκοπό τη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμων.