Ποικιλία, στυλ και… προσιτή τιμή

Μία εξελιγμένη και καλαίσθητη συσκευή που θα προσελκύσει τα βλέμματα των φίλων της πλοήγησης, χάρη στα πολλά και ποικίλα θέλγητρά της, αλλά… και την τιμή της!

RYE GPSΗ νέα πρόταση της Rye αποτελεί ότι πιο καινούργιο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε συσκευές PNA με τεχνολογία Bluetooth. Παίρνοντας στα χέρια μας το RYE 4306 εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα κατασκευής, το κομψό φινίρισμα, αλλά και τη γενικότερη συμπαγή αίσθηση που αποπνέει η συσκευή. Διαθέτει TFT Touch Screen οθόνη αφής 4,3΄΄, με ανάλυση 480x272 pixels και 65.000 χρώματα, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα εύκολη την απεικόνιση των χαρτών από μεγάλη απόσταση. Στο πυρήνα της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή της S3C2440A της Samsung στα 400 MHz, ο οποίος συνεργάζεται άψογα με τον 20 κάναλο GPS δέκτη SiRFstar III που βρίσκεται ενσωματωμένος στη συσκευή. Είναι τέτοια η ποιότητα σήματος του GPS που η συσκευή πιάνει συνέχεια πάνω από 10 δορυφόρους, ενώ λειτουργεί άψογα ακόμα και αν τοποθετήσετε το συγκεκριμένο PNA στο κάθισμα του αυτοκινήτου σας!

Πολύ σημαντικό, όμως, είναι και το γεγονός ότι το RYE 4306 ενσωματώνει τεχνολογία Bluetooth, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μιλάτε άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα όταν σας καλούν στο κινητό σας, χωρίς βέβαια να χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο στα χέρια σας. Εκεί που, όμως, το RYE 4306 αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις είναι κατά τη διάρκεια της πλοήγησης. To 4306 συνοδεύεται με λογισμικό Sygic DRIVE μία από τις καλύτερες λύσεις σε λογισμικό πλοήγησης που ενσωματώνει πάρα πολλές νέες λειτουργίες. Το interface του λογισμικού είναι εύχρηστο και πολύ γρήγορο ενώ η απεικόνιση του χάρτη είναι καταπληκτική.

Το Sygic DRIVE (www.sygic.gr) διαθέτει έξυπνο πληκτρολόγιο που βοηθά το χρήστη να βρει γρήγορα και εύκολα αυτό που ψάχνει αφού κάθε φορά που πληκτρολογεί ένα γράμμα το πρόγραμμα απενεργοποιεί τα μη χρησιμοποιούμενα πλήκτρα. Οι λειτουργίες του προγράμματος θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη, αφού τα menu είναι πάρα πολλά και πλήρως λειτουργικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέσα από 11 διαφορετικούς τρόπους αναζήτησης (μεταξύ αυτών την εύρεση οδού μέσω Ταχυδρομικού κώδικα για όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσα από πληκτρολόγηση συντεταγμένων).

Το πρόγραμμα διαθέτει λειτουργία φωνητικής ειδοποίησης κάθε φορά που πλησιάζετε σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ή σημείο ενδιαφέροντος, ενώ είναι το μοναδικό λογισμικό που διαθέτει καταγραφή GPS logs και αναλυτικό menu δρομολόγησης γεγονός που το καθιστά απαραίτητο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες.

Οι Ελληνικοί χάρτες που πλαισιώνουν το Sygic DRIVE είναι της εταιρίας Creative Image (www.creativeimage.gr , www.navigreece.gr). H Creative Image αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί σε leader της αγοράς χαρτών και να κλείσει αποκλειστικές εμπορικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Κατά την άποψή μας αποτελούν σήμερα έναν από τους πιο αξιόπιστους και πληρέστερους συνδυασμούς αφού διαθέτουν τεράστια κάλυψη που ξεπερνά τα 259.000 χλμ., πλοήγησης σε 13.400 χωριά και οικισμούς, καθώς και ποιοτική πλοήγηση σε 520 Δήμους και Κοινότητες. Αναλυτική κάλυψη μπορείτε να δείτε στο http://www.creativeimage.gr/coverage ενώ ο ίδιος χάρτης NaviGreece 2008.01 της Creative Image διατίθεται και με το σύστημα πλοήγησης iGo My Way. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Creative Image είναι η μοναδική χαρτογραφική εταιρία που επέλεξε ο παγκόσμιος χαρτογραφικός κολοσσός NAVTEQ για να υπογράψει μαζί της συμβόλαιο συνεργασίας.

Το RYE GPS Traveler 4306 Bt θα το βρείτε μόνο στα καταστήματα Κωτσόβολος και Electroworld σε όλη την Ελλάδα στην καταπληκτική τιμή των 249 € καθώς και μέσω της Creative Image στα τηλέφωνα 210 2826662 – 2102826622.