Αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να θέτουν τα ρολόγια τους να πηγαίνουν πέντε λεπτά νωρίτερα, προκειμένου να είναι στην ώρα τους στις διάφορες υποχρεώσεις της γεμάτης καθημερινότητάς τους. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, εκείνων που όχι απλά φεύγουν «στο παρά πέντε» αλλά «στο και πέντε», τότε αναμφιβόλως θα τα έχετε βρει μπαστούνια τώρα που smartphones και smartwatches συγχρονίζουν με τους σέρβερ των εταιρειών online την ώρα τους. Αν λοιπόν δηλώνετε υπερήφανος κάτοχος ενός Apple Watch αλλά παράλληλα θέλετε να ορίσετε εσείς την ώρα που θα δείχνει αυτό, σας έχουμε τη λύση!

624x390ximg_568c43cb99758.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.uWDUlbfRZ_

Να πούμε, κατ’ αρχάς, πως το Apple Watch συγχρονίζει την ώρα από το iPhone με το οποίο είναι συνδεδεμένο, ωστόσο η Apple έχει προβλέψει την ανάγκη κάποιων να βάλουν το ρολόι  τους μερικά λεπτά μπροστά. Θα πάτε λοιπόν στα Settings του ρολογιού σας και εκεί θα επιλέξετε το Time. Από εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε ορίσετε όσα λεπτά θέλετε εσείς μπροστά την ώρα, με τις επιλογές σας να είναι μεταξύ 1 και 59. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον διακόπτη του ρολογιού σας για να ορίσετε πόσα λεπτά μπροστά θα «πηγαίνει» αυτό, πατήστε Set μόλις κατασταλάξετε και είστε έτοιμοι!

624x390ximg_568c4376e7cb1.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.vR8jQjO3rh

Έχοντας τελειώσει με τις ρυθμίσεις, θα δείτε πως το Apple Watch σας θα έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις προτιμήσεις σας, απεικονίζοντας την ώρα που ορίσατε πριν λίγο. Σημειώστε βέβαια πως οι ειδοποιήσεις για τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις σας θα εξακολουθήσουν να εμφανίζονται την πραγματική ώρα. Για φανταστείτε να βρεθείτε στον γιατρό ή σε ένα meeting room ένα δεκάλεπτο νωρίτερα και μάλιστα να κάνετε σαν να μην τρέχει τίποτα: θα σας περάσουν για τρελούς και δεν θα ‘χουν άδικο!