Οι highlight αντοχές τους θα σας προκαλέσουν για πιο extreme καταστάσεις. Τα κινητά Caterpillar έρχονται για τους πιο περιπετειώδεις που χρειάζονται ένα “σκληρό” κινητό.

Cat B15QΠρόκειται για smartphones που δεν τα “αγγίζουν” οι πτώσεις, οι βουτιές στη θάλασσα ή η σκόνη. Θεωρούνται η τέλεια πρόταση, όχι μόνο για τους πιο περιπετειώδεις, αλλά και για όσους δεν θέλουν να έχουν την ασφάλεια του κινητού τους.. ως μόνιμη έγνοια!


Cat B15Q

Ανθεκτικό, με ενισχυμένο περίβλημα και οθόνη Corning Gorilla. Το Cat B15Q δεν γνωρίζει αναστολές απέναντι στις γρατσουνιές και τη σκόνη. Άλλωστε, η κατασκευή του θα σας κρατήσει “ήσυχους” ακόμα και εάν σας πέσει από τα 1,8 μέτρα ή βρεθεί στην τσέπη σας μετά από μισή ώρα κολύμπι. Το Dual SIM smartphone διαθέτει επεξεργαστή Quad Core της MediaTek στα 1.3 GHz, λειτουργικό Android 4.4 και οθόνη TFT 4 ιντσών που μπορείτε να χειριστείτε ακόμα και με βρεγμένα χέρια. Όσον αφορά την κάμερα, κινείται στα 5MP και συνοδεύεται από LED Flash, ώστε να καταγράψει κάθε extreme δραστηριότητά σας.

 

Caterpillar S50

Caterpillar S50 (1)Το S50 από την CAT είναι φτιαγμένο για να κερδίζει… σε πιστοποιήσεις! Έχει αποκτήσει, όχι μόνο την IP67που αποδεικνύει την ανθεκτικότητά του στο νερό και τη σκόνη, αλλά και τη MIL-810G rating που δείχνει τη “δύναμή” του απέναντι στις πτώσεις, το αλάτι, την υγρασία, τις δονήσεις, την ηλιακή ακτινοβολία και τα θερμικά σοκ. Με άλλα λόγια, η οθόνη του 4G smartphone (4,7” με ανάλυση 720×1280) θεωρείται αύθραυστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρει 8ΜΡ κάμερα με LED flash και VGA εμπρόσθια, η ενσωματωμένη μνήμη του φτάνει τα 8GB, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ο Quad-core Qualcomm Snapdragon 400 που τρέχει στα 1,2GHz.

 

Caterpillar Cat B100

Cat b100Μήπως ψάχνετε για ένα κινητό που θα αντέχει ακόμα και σε θερμοκρασίες από -25°C έως και 55°C; Το Cat B100 είναι σε θέση να αντεπεξέλθει σε κάθε δύσκολη κατάσταση, αφού είναι αδιαπέραστο οσον αφορά το νερό (έως και ένα μέτρο βάθος) και την σκόνη και ανθεκτικό στιςπτώσεις ακόμα και από τα 1,8 μέτρα. Έχει σχεδιαστεί με ειδικό μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, ώστε να καταπολεμά το θόρυβο του περιβάλλοντος και παράλληλα προσφέρει: μεγάλο πληκτρολόγιο, κάμερα 3MP και οθόνη TFT των 2,2 ιντσών. Ένα κινητό που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους πιο extreme με χρόνο ομιλίας πάνω απο 10 ώρες.