Αποκαλύφθηκε το νέο Huawei P8, το οποίο αποτελεί ένα συνδυασμό κομψότητας, “επαναστατικης” κάμερας σε χαμηλό φωτισμό και τεχνολογίας. Θα φτάσει στην Ελλάδα τον Μάϊο και θα κοστίζει €499.

HUAWEI P8Το νέο Huawei P8 αποκάλυψε το Huawei Consumer Business Group στο θρυλικό Billingsgate, τον διεθνούς φήμης χώρο τεχνών και μόδας στο Λονδίνο. Χτίζοντας στην πλούσια κληρονομιά της σειράς P (Platinum), το Huawei P8 είναι ένα τέλειο μείγμα τεχνολογίας, κομψότητας, χρηστικότητας και επαναστατικών χαρακτηριστικών κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 


Επαναπροσδιορίζοντας το Στυλ, την Ομορφιά & την Τεχνολογία


-Οθόνη 5.2’’ FHD, μία από τις μεγαλύτερες οθόνες της βιομηχανίας.
-Κάμερα 13ΜΡ, με OIS μέχρι to 1.2°, τετράχρωμο RGBW αισθητήρα και ISP.
-Light Painting Mode με λειτουργία άμεσης προεπισκόπησης.
-6.4χιλ. λεπτό, με δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυο 4G.
-Μπαταρία 2600mAh και Κirin 930 Οκταπύρηνο, 64-bit chipset, για 20% επιπλέον απόδοση, σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα με παρόμοια επίπεδα ζωής μπαταρίας.
-Κατασκευασμένο από ατσάλι, για ανθεκτικότητα και ενισχυμένη δομική ακαμψία

 

«Στόχος του Huawei P8 είναι να γίνει το πιο user-friendly smartphone για τους καταναλωτές διεθνώς» δήλωσε ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer Business Group. «Μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς, η Huawei απαντά στα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες premium smartphones σήμερα. Η Huawei έχει συνδυάσει απρόσκοπτα τα καλύτερα στοιχεία στυλ και ανθεκτικότητας σε αυτή την συσκευή, προσφέροντας μια επαναστατική εμπειρία χρήσης – ειδικά όσον αφορά την κάμερα και συνδεσιμότητα δικτύου. Χτίζοντας στην εξαιρετική απόδοση της σειράς Ρ της Huawei, είμαστε πεπεισμένοι πως το P8 της εταιρείας μας, θα γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα smartphones για τους καταναλωτές το 2015.»

 

Το Huawei P8 κυκλοφορεί σε 4 κομψά χρώματα: ασημένιο, χρυσό, μαύρο και γκρι, σε ημιδιάφανη συσκευασία και θα κοστίζει €499.

 

Αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τον Μάιο μαζί με το Huawei P8 lite που θα είναι 7.7χιλ. λεπτό, θα διαθέτει HD οθόνη 5’’, 13ΜΡ πίσω κάμερα & 5 ΜΡ μπροστινή και 8πύρηνο, 64bit επεξεργαστή με συνδεσιμότητα LTE Cat4 150Mbps.