Πίσω από το minimal design του Lg Bello, κρύβεται ένα smartphone με εξαιρετικές λειτουργίες κάμερας, έξυπνο πληκτρολόγιο και πίσω πλήκτρο (rear key). Δείτε αναλυτικά τα “ατού” του οικονομικού κινητού.

lgbelloTετραπύρηνος επεξεργαστής, κομψός σχεδιασμός, κάμερα υψηλής απόδοσης σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Oλα αυτά στο νέο LG L Bello. Η νέα συσκευή των L Series της LG αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική για τη μεσαία κατηγορία και είναι ιδανική επιλογή για νέους ή λιγότερο έμπειρους χρήστες.
Το LG L Bello είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8MP, αλλά και με τις αποκλειστικές και βραβευμένες UX (user experience) λειτουργίες της LG που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο G3. Με στόχο να προσφέρει στους νεαρούς χρήστες την καλύτερη κάμερα στην κατηγορία, το LBello διαθέτει πληθώρα λειτουργιών που εξασφαλίζουν τις πιο καθαρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούν οι χρήστες απρόσκοπτα να αιχμαλωτίζουν και να μοιράζονται την κάθε στιγμή με τους φίλους τους.

Μερικές από τις κύριες λειτουργίες του νέου LG L Bello είναι η Touch & Shoot, ώστε ο χρήστης να εστιάζει την κάμερα και να τραβά φωτογραφίες, ακουμπώντας σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και η Gesture Shot, με την οποία ο χρήστης θέτει σε λειτουργία ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων, ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του μπροστά από το φακό της κάμερας.
Επίσης, έχει τη λειτουργία Front Camera Light που μικραίνει τις διαστάσεις της οθόνης προεπισκόπησης και προσθέτει ένα λευκό φόντο σε λήψεις με self-portrait mode. Φυσικά, δεν λείπει η λειτουργία Knock Code για περαιτέρω ασφάλεια. To LG L Bello είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε λευκό και μαύρο χρώμα.

 

Θετικά
– Οι λειτουργίες της κάμερας
– Καλή τιμή

 

Αρνητικά
– Θα θέλαμε μεγαλύτερη μνήμη

 

Mε λίγα λόγια
Εάν αγαπάτε την φωτογραφία, αλλά δε διαθέτετε πολλά χρήματα, το LG L Bello με τις λειτουργίες κάμερας που διαθέτει, θα σας προσφέρεi εξαιρετικές λήψεις.

 

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:

 

Oθόνη
5 ιντσών, IPS LCD, ανάλυσης
480×854 pixels, 16 εκατ.
χρωμάτων

 

Λειτουργικό
Android 4.4.2 KitKat

 

Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset του Qualcomm Snapdragon
400 βρίσκεται quad core επεξεργαστής στα 1.3GHz, 1GB RAM

 

Αποθηκευτικός χώρος
8GB εσωτερική μνήμη (επεκτάσιμη έως 32GB με micro SD)

 

Φωτογραφική
κάμερα 8MP, μπροστινή 1MP

 

Μπαταρία
Li-Ion 2540 mAh

 

Extras
A-GPS, Bluetooth, WiFi