Ταξιδέψτε στον… πολυτελή κόσμο των high-end συσκευών μέσα από το Energy Phone Pro. Ένα κινητό με οκταπύρηνη “δύναμη” και τεχνικά χαρακτηριστικά που κλέβουν την προσοχή.

Energy-Phone-ProΤα τρία έτη εγγύησης και η αίσθηση ποιότητας που αποπνέει η συσκευή της ισπανικής Energy Sistem δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφιβολίες. Το Energy Phone Pro αποτελεί μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση, καθώς έρχεται εξοπλισμένο με τεχνικά χαρακτηριστικά δανεισμένα από τον… εξωτικό κόσμο των πανάκριβων high-end συσκευών.

Ξεκινάμε με την πεντάιντση οθόνη IPS τεχνολογίας, που χάρη στην Full HD ανάλυσή της μετατρέπει σε πραγματική απόλαυση τη θέαση video και φωτογραφιών, προσφέρει ευκρινή κείμενα για ξεκούραστη ανάγνωση, ενώ παράλληλα απογειώνει την gaming εμπειρία για τους λάτρεις του «σπορ».

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής ARM Cortex A7 είναι χρονισμένος στο 1.7GHz και χαρακτηρίζεται ως «True Octa-Core» καθώς οι πυρήνες μπορούν να επιστρατευτούν ταυτόχρονα, σε αντίθεση με άλλα οκταπύρηνα κινητά που πρακτικά διαθέτουν δύο τετραπύρηνα σετ που λειτουργούν εναλλάξ (μια αργή μα λιγότερο ενεργοβόρα τετράδα πυρήνων για τις απλές λειτουργίες και μια ταχύτερη που επιστρατεύεται μόνο για απαιτητικές εφαρμογές). Η «πραγματικά οκταπύρηνη» λοιπόν ισχύς του Energy Phone Pro υποβοηθούμενη από τα 2GB RAM δύσκολα θα βρει χρήστη που να μην υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του.

Εξίσου… δελεαστικές είναι και οι δύο κάμερες της συσκευής. Στην πίσω πλευρά συναντάμε μια κάμερα με ανάλυση 13MP με δυνατότητα auto-focus και διπλό LED flash,  ενώ η κάμερα των 5MP  στην πρόσοψη προσφέρει αξεπέραστα selfies με γωνία λήψης 88º και LED flash, γεγονός σπάνιο για μπροστινή κάμερα.  Η υποστήριξη δύο καρτών SIM, η συνδεσιμότητα NFC και το εξαιρετικά νεανικό και καλαίσθητο design του συμπληρώνουν τη λίστα των πλεονεκτημάτων ενός smartphone που κάνει τα πρώτα του βήματα στην ελληνική αγορά.

 

 Χαρακτηριστικά

Οθόνη

5 ιντσών, ανάλυσης 1920x1080p, Full HD OGS IPS με Dragontrail προστασία, 16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό

Android KitKat 4.4

Επεξεργαστής & RAM

Στο «True Octa-Core» chipset MT6592 της MediaTek βρίσκεται Octa-core ARM Cortex A7 επεξεργαστής στα 1.7GHz processor και Mali-450 GPU, μνήμη RAM 2GB

Αποθηκευτικός χώρος

16GB εσωτερική

Φωτογραφική

13MP, auto-focus, double LED flash, μπροστινή  5MP με FOV 88º και LED flash

Μπαταρία

2.300mAh Li-ion

Extras

Dual SIM, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, A-GPS, USB-OTG, FM radio

Διαστάσεις

143,5x69x9.7 χιλ.

Βάρος

145 γρ.

Δίκτυο

3G