H SAP ολοκλήρωσε το εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την υλοποίηση της πλατφόρμας της SuccessFactors.


SAP_logo 2011Οι DELOITTE BUSINESS SOLUTIONS S.A., TEKA Systems SA και Real Consulting Integration & Operation S.A αποτελούν τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες για έργα υλοποίησης των λύσεων SuccessFactors


Σταθερά προσηλωμένη στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας η SAP ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το τετραήμερο εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την υλοποίηση της πλατφόρμας της «SuccessFactors», της κορυφαίας πλατφόρμας παγκοσμίως στον χώρο των συστημάτων Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού που βασίζονται στο Cloud.


Στο πλαίσιο αυτό, οι συνεργάτες υλοποίησης λύσεων της SAP σε Ελλάδα και Κύπρο ανταποκρίθηκαν ενεργά και έλαβαν μέρος στο σεμινάριο, με πάνω από 15 στελέχη τους τα οποία θα συνεχίσουν με περαιτέρω εις βάθος εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες Deloitte, TEKA Systems και Real Consulting, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας με την SAP, υπέγραψαν την σχετική συμφωνία και είναι πλέον εξουσιοδοτημένοι να αναλαμβάνουν έργα υλοποίησης των λύσεων της SuccessFactors.


Το εν λόγω εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο εντάσσεται στη φιλοσοφία της εταιρείας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών που βασίζονται σε τεχνολογικά προηγμένες πλατφόρμες και ικανοποιούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο εξατομικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες.


Λίγα λόγια για την πλατφόρμα SuccessFactors
Η πλατφόρμα SuccessFactors, είναι η Νο 1 διεθνώς με πάνω από 4.000 πελάτες, εξυπηρετώντας 27 εκατομμύρια χρήστες σε 177 χώρες, υποστηρίζοντας 37 γλώσσες (συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής), και καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις ενός ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, συμπεριλαμβάνοντας υποσυστήματα όπως:
Employee Central (Core HR)
Recruiting
Onboarding
Goals & Performance Management
Compensation
Succession & Development
Learning
Workforce Analytics
Workforce Planning
Jam (Social Collaboration)