Το 123PlayGames.gr δεν αλλάζει μόνο εμφάνιση, αλλά και φιλοσοφία και μετατρέπεται στη μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα gaming.


123playgamesΔιατηρώντας την ποικιλία σε παιχνίδια και προσθέτοντας συνεχώς καινούρια, είναι αυτή τη στιγμή ο πρωτοπόρος στο Online Gaming. Με τίτλους όπως Hero Zero, Goodgame Empire, Forge of Empires, Drakensang και εκατοντάδες ακόμα, θα ικανοποιήσει κάθε gamer, μικρό και μεγάλο.


Χωρίς όμως να σταματάει εκεί, το 123PlayGames.gr σας φέρνει διαρκώς αποκλειστικά ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια τα οποία δε θα βρείτε αλλού. Εκτός όμως από τη συνεχή προσθήκη φανταστικών παιχνιδιών, το 123PlayGames.gr εγκαινιάζει και μία νέα κατηγορία, αυτή των ΝΕΩΝ. Πλέον θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες για όλα τα Gaming News στο 123PlayGames.gr με καθημερινή ενημέρωση!


Αυτό καθιστά το 123PlayGames.gr μία πλήρη μοναδική, ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, gaming και ενημέρωσης, κατευθείαν στην οθόνη του υπολογιστή σας!
Τέλος, οι διαγωνισμοί με απίθανα δώρα είναι εδώ, συνεχίζονται και αυξάνονται, ξεκινώντας με το μοναδικό iPhone 6!
Είτε σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια online, είτε να ενημερώνεστε για τα νέα γύρω από τα games, το νέο 123PlayGames.gr είναι ο μοναδικός προορισμός σας. Επιβιβαστείτε… και φύγαμε!