Η εταιρεία Hama Distribution ΕΠΕ ανέλαβε την αντιπροσωπεία της εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών Thomson στην ελληνική αγορά.


hama logoΗ Thomson με τη βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία της, προσφέρει για πάνω από 120 χρόνια προϊόντα για όλες τις ανάγκες της αγοράς. Μοντέρνα προϊόντα, με μια ποικιλία από standard χαρακτηριστικά και κομψό εργονομικό σχεδιασμό. Έτσι καθώς η τεχνολογία εξακολουθεί να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, η εταιρεία Thomson παραμένει στην πρώτη γραμμή ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές.


Οι σειρές προϊόντων Thomson που φέρνει η Hama Distribution ΕΠΕ στην Ελλάδα αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τα οποία θα δώσουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές. Θα προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά τους και θα συνδεθούν με το lifestyle τους. Η γκάμα αυτών των προϊόντων αποτελείται από κομψά και άνετα ακουστικά, από μικρόφωνα αλλά και καλώδια υψηλής ποιότητας εικόνας και ήχου. Επίσης εσωτερικές κεραίες για αναλογική και ψηφιακή λήψη σήματος, πρακτικά τηλεχειριστήρια αλλά και βάσεις στήριξης τηλεοράσεων για εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι και όχι μόνο!