Το νέο έτος ξεκίνησε και η Κωτσόβολος ανοίγει την αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων «τινάζοντας την μπάνκα» στον αέρα, καλώντας όλο τον κόσμο να «κάνει την τύχη του».


ekptwseis 2013 kotsovolosΠιο συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος, κάνει δυναμικό ποδαρικό στις φετινές εκπτώσεις και προσφέρει από τις 15/01/2013 έως και τις 28/02/2013 σε όλους τους καταναλωτές μοναδικές και ανεπανάληπτες προσφορές. Όποιος αποφασίσει να πραγματοποιήσει τις αγορές τους σε ένα από τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας, δε θα μείνει στον άσο, αλλά θα κερδίσει από χέρι, κάνοντας παιχνίδι με ακόμα χαμηλότερες τιμές.


Μερικές από τις μοναδικές προσφορές του πρώτου δεκαημέρου των φετινών εκπτώσεων, είναι οι ακόλουθες:
– Τηλεόραση LG 32’’ 100hz από 299€ μόνο 244€
– Φωτογραφική μηχανή Olympus 12Mpixel από 79€ μόνο 59€
– Κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ LUMNIA από 489€ μόνο 299€
– Νotebook Samsung με Windows 8, διπύρηνο επεξεργαστή και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών από 549€ μόνο 459€
– Πλυντήριο Ιndesit 9kg από 489€ μόνο 289€
– Σκούπα 2.000W Aeg από 89€ μόνο 59€
– Κλιματιστικό Inverter 12.000BTU ΤΟΥΟΤΟΜΙ από 699€ μόνο 579€


Εκτός από τις παραπάνω μοναδικές προσφορές και από αυτές που θα υπάρξουν σε όλο το διάστημα των χειμερινών εκπτώσεων, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν των ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών για την παράδοση, εγκατάσταση, συντήρηση και προστασία όλων των συσκευών τους μέσω του Support 360ο από την Κωτσόβολος.


Τη φετινή, ιδιαίτερα ευρηματική καμπάνια της αλυσίδας με τίτλο «Με τέτοιες εκπτώσεις όλοι κάνουν την τύχη τους» επιμελήθηκε η LOWE Athens. Η ιδέα της καμπάνιας βασίστηκε στην ανάγκη που υπάρχει τις φετινές εκπτώσεις να νιώσει ο καταναλωτής πιο ευχάριστα και να απαλλαχθεί από τις τύψεις που συχνά συνοδεύουν τις αγορές του. Έτσι, η LOWE Athens, με πολύ πετυχημένο τρόπο, παρομοιάζει τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις, όχι μόνο λεκτικά αλλά και εικαστικά, σαν παιχνίδι προκειμένου να δημιουργήσει στον καταναλωτή το αίσθημα της τύχης και της νίκης.


Με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, o κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, όντας πιστοί στις παραδόσεις μας, ανοίγουμε την αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων, προσφέροντας σε όλους τους καταναλωτές μοναδικές προσφορές. Στόχος μας είναι να σταθούμε για ακόμα μία, ενδεχομένως δύσκολη, χρονιά δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και να τον κάνουμε να δει το 2013 με μία περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Η νέα μας καμπάνια, καλεί όλο τον κόσμο να «κάνει την τύχη του» σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας μας και να επωφεληθεί των μοναδικών εκπτώσεων και προσφορών σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά και καλές αγορές»!