Η Toshiba παρουσιάζει την πρώτη 3D χωρίς ειδικά γυαλιά TV με οθόνη 55’’, και άλλα προϊόντα που θα εντυπωσιάσουν

toshiba_logoΣήμερα στην IFA 2011 στο Βερολίνο, η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τις τελευταίες της καινοτομίες στον τομέα της ψηφιακής διασκέδασης. «Η Toshiba αναγνωρίζει ότι η κατανάλωση πολυμέσων δεν περιορίζεται μόνο στο σπίτι αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των καταναλωτών. Θέλουν να μπορούν να απολαύσουν ψηφιακό περιεχόμενο οπουδήποτε και σε οθόνη που αρμόζει στην περίπτωση», υπογραμμίζει ο κ. Andy Bass, Vice President, DS, Sales and Marketing Europe. «Όντας βασικός παίκτης στην ψηφιακή διασκέδαση, η Toshiba έχει δεσμευτεί να καλύψει αυτές τις ανάγκες με ένα πολύπλευρο portfolio. Η εκτεταμένη in-house τεχνογνωσία μας αναπτύσσει και παραδίδει premium προϊόντα με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, μοναδική χρηστικότητα, ανθεκτικότητα και επιλογές διασύνδεσης μεταξύ των συσκευών».


Συσκευές που έχουν στο DNA τους το ‘Leading Innovation’
Η πρωτοπορία των μηχανικών της Toshiba δημιουργεί σημεία τομής στην ψηφιακή διασκέδαση στο πνεύμα του “Leading Innovation”. Ανάμεσά τους η τηλεόραση ZL2, η πρώτη με οθόνη 139cm (55’’) και τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά, έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά.
Με πάχος μόλις 7.7mm, το Toshiba AT200 είναι ανάμεσα στα πιο λεπτά 25.7cm (10.1″) tablets στον κόσμο. Αυτό το μοναδικά λεπτό και ελαφρύ tablet είναι αριστουργηματικά εξοπλισμένο με μικροσκοπικά εξαρτήματα. Χαρακτηρίζεται λοιπόν από υψηλή φορητότητα χωρίς να περιορίζονται οι δυνατότητες πολυμέσων που διαθέτει. Δημιουργώντας το Toshiba AT200, μηχανικοί TV και PC συνεργάστηκαν στενά για να δημιουργήσουν το συνδυασμό high-class τεχνολογίας και multimedia, που συνήθως εντοπίζεται σε τηλεοράσεις ανώτερης ποιότητας, σε ένα πολύ λεπτό tablet PC.
Με το πολύ λεπτό και ελαφρύ Toshiba Portégé Z830, η Toshiba παρουσιάζει ένα ακόμη αριστούργημα σε μέγεθος μινιατούρας αλλά με design και χρηστικότητα. Το νέο *UltrabookTM με πάχος 15.9mm και βάρος που ξεκινάει στο 1.12kg ανάλογα με την τελική του διαμόρφωση. Με ενσωματωμένες πολλαπλές θύρες και διασυνδέσεις, που περιλαμβάνουν πλήρες RGB και LAN, το Portégé Z830 περιλαμβάνει όλα όσα ονειρεύεστε.


Διασκέδαση «όλα σε ένα» – Συνδυασμός της τεχνογνωσίας Toshiba σε PC και TV
Ο Qosmio DX730 είναι μία ακόμη απόδειξη της δέσμευσης της Toshiba για τη δημιουργία συσκευών που αξιοποιούν τις γνώσεις μας σε υπολογιστές και τηλεοράσεις: το νέο «όλα σε ένα» PC διαθέτει κομψή εμφάνιση που παραπέμπει σε τηλεόραση, προσφέροντας δυνατότητες τόσο τηλεόρασης όσο και υπολογιστή. Ουσιαστικά δίνει στους χρήστες αυτό που πραγματικά θέλουν να έχουν στην ψηφιακή τους ζωή – ένα κομψό, state-of-the-art οικιακό κόμβο με πολλαπλές λειτουργίες και high-definition multimedia.


Έξυπνη επιλογή περιεχομένου που μπορεί να διανεμηθεί μεταξύ συσκευών
Για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο και προστιθέμενες υπηρεσίες πρώτης τάξεως, η Toshiba δημιούργησε το Toshiba Places. Η Toshiba βελτιώνει συνεχώς τη διαδικτυακή της πλατφόρμα περιεχομένου και υπηρεσιών και πλέον παρέχει εύκολη πρόσβαση σε Music Place, Video Place, Social Place και διάφορες άλλες τοποθεσίες από PCs,τηλεοράσεις και tablet PCs. «Η υψηλή ποιότητα περιεχομένου και υπηρεσιών του Toshiba Places συμπληρώνει ιδανικά τη μοναδική γκάμα ψηφιακών προϊόντων της Toshiba και δίνει στους χρήστες αυτό ακριβώς που χρειάζονται», τονίζει ο κ. Thomas Teckentrup, General Manager, DN Software and Service Division.