Η LG Electronics παρουσιάζει τη νέα τηλεόραση LG OLED evo G4, ένα εκπληκτικό επίτευγμα στην τεχνολογία της εικόνας και του design. Η LG OLED evo G4 συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία OLED με την καινοτομία της LG και προσφέρει μια απόλυτα εκπληκτική εμπειρία θέασης σε κάθε σπίτι.

Η LG OLED evo G4 φέρνει την επανάσταση στην ποιότητα εικόνας και δίνει ζωή στις αποχρώσεις και στην αντίθεση, προσφέροντας βαθύτερα μαύρα, λαμπερά λευκά και εκπληκτική λεπτομέρεια. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Brightness Booster Max της εταιρείας, η επίτευξη μέγιστης φωτεινότητας είναι γεγονός και 150% αυξημένη σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED. Η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία AI Picture Pro της LG και βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, αναλύοντας το περιεχόμενο και προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό των χρωμάτων για την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης. 

Με τον νέο επεξεργαστή AI α (Alpha) 11, η τηλεόραση ξεκλειδώνει μια βελτιωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας μέσω ακόμη πιο ακριβούς και καθηλωτικής ποιότητας εικόνας και ήχου, με τεχνολογία deep learning που είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό του, τον επεξεργαστή Alpha 9 Gen 6. Με αναβαθμισμένο AI upscaling για ακριβή ανάλυση εικόνας στα pixels, η τηλεόραση τονίζει αποτελεσματικά αντικείμενα και φόντα που μπορεί να φαίνονται θολά. Όλα αυτά με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν μια πιο καθαρή και ζωντανή εμπειρία θέασης. 

Επιπλέον, ο επεξεργαστής AI βελτιώνει τα χρώματα, αναλύοντας τις συχνότερες χρησιμοποιούμενες αποχρώσεις για να μεταφέρει καλύτερα τη διάθεση και τα συναισθήματα που επιδιώκουν οι σκηνοθέτες και οι δημιουργοί περιεχομένου. Το Dynamic Tone Mapping Pro χωρίζει τις εικόνες σε μπλοκ και τελειοποιεί τη φωτεινότητα και την αντίθεση αναλύοντας τις διακυμάνσεις της φωτεινότητας στα σημεία, όπου εισέρχεται το φως στη σκηνή, δημιουργώντας εικόνες που φαίνονται πιο τρισδιάστατες.

H LG OLED evo G4 διαθέτει το ανανεωμένο webOS που με την τελευταία αναβάθμιση υπόσχεται στους χρήστες μια νέα τηλεοπτική εμπειρία με τέσσερις δωρεάν αναβαθμίσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια και μεταμορφώνει την τηλεόραση στον απόλυτο οικιακό κόμβο ψυχαγωγίας. Με το webOS, οι εφαρμογές της LG Smart TV γίνονται εύχρηστες και εύκολες, επιτρέποντας τη γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές και την εναλλαγή από τη μία στην άλλη, ενώ οι εξατομικευμένες συστάσεις περιεχομένου προσαρμοσμένες στις ατομικές προτιμήσεις και συνήθειες θέασης προσφέρουν στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας.

Η LG OLED evo G4 παρέχει εκπληκτική ποιότητα ήχου με την υποστήριξη των πιο προηγμένων τεχνολογιών ήχου, προσφέροντας ένα κινηματογραφικό ηχητικό περιβάλλον στο σπίτι σας. Το AI Sound Pro προσφέρει πλουσιότερο και πληρέστερο ήχο, ενώ αξιοποιεί τον εικονικό ήχο surround 11.1.2 των ενσωματωμένων ηχείων για να δημιουργήσει την ιδανική θέαση. Η τεχνολογία AI διαχωρίζει επίσης αποτελεσματικά τη φωνή από το soundtrack για να ενισχύσει την καθαρότητα των διαλόγων και ανεβάζει απρόσκοπτα τον ήχο σαν να προέρχεται φυσικά από το κέντρο της οθόνης του. Η LG OLED G4 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ήχου Dolby Atmos®, το οποίο δημιουργεί ένα πολυδιάστατο ηχητικό σκηνικό που περιβάλλει τον χρήστη από κάθε κατεύθυνση, παρέχοντας πλούσιο, λεπτομερή ήχο, μεταφέροντας τον στην καρδιά της δράσης.

Εκτός από τις προηγμένες τεχνολογίες, η LG OLED evo G4 διαθέτει έναν εκλεπτυσμένο, μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζει λεπτό προφίλ με εκθαμβωτική εμφάνιση. Το λεπτό πλαίσιο και η εκπληκτική κατασκευή δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε δωμάτιο.

Η νέα τηλεόραση LG OLED evo G4 σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη της τεχνολογίας εικόνας και ήχου. Αποτελεί έναν συναρπαστικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας καινοτομιών που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της ψυχαγωγίας στο σπίτι. Ανακαλύψτε την απόλυτη ψυχαγωγία και ζήστε το μέλλον με τη νέα LG OLED evo G4.