To νέο Nintendo DSi XL κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 5 Μαρτίου 2010, εξοπλισμένο με τη μεγάλη και μεγαλύτερης ευκρίνειας οθόνη του.


ART_ACADEMY_NINTENDO_BΟι δυο 4.2 ιντσών οθόνες, που είναι 93% μεγαλύτερες από την οθόνη του Nintendo DS Lite, φέρνουν τη περιπέτεια και τη δράση του παιχνιδιού σε ρεαλιστικό επίπεδο. Βιώστε την εμπειρία του New Super Mario Bros και του Mario Kart, αντικρίζοντας το μυθικό κόσμο του New Super Mario Bros και κάνοντας τις στροφές και τους αγώνες σας στο Mario Kart υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα.


Το μεγαλύτερο stylus που συμπεριλαμβάνεται στη κονσόλα σας επιτρέπει ευκολότερο χειρισμό: μπορείτε για παράδειγμα να κατευθύνετε το Link στους λαβυρίνθους του The Legend of Zelda: Spirit Tracks, με ακόμα πιο φυσικό τρόπο.


Η βελτιωμένη οπτική γωνία της οθόνης του Nintendo DSi XL σας δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσετε παίζοντας μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας, κάνοντας το πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθείτε το παιχνίδι και να διασκεδάζετε ταυτόχρονα.


C-UTL-S-WRA-EUUsΤο νέο μέλος της οικογένειας του Nintendo DS κυκλοφορεί σε δυο χρώματα – βυσσινί και σκούρο καφέ, με γυαλιστερή επάνω επιφάνεια και ματ φινίρισμα στην κάτω επιφάνεια για σταθερότερη τοποθέτηση πάνω στο τραπέζι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια το τοποθετείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Η νέα κονσόλα έχει προεγκατεστημένα δυο παιχνίδια Nintendo DSiWare: το Dr Kawashima’s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition και το Dictionary 6 in 1 με λειτουργία κάμερας, καθώς επίσης και τον Nintendo DSi Browser, που σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγείστε εύκολα στο internet μέσω της σύνδεσης Wi-Fi.


ZELDA_NINTENDO_UK_04sΤο DSi XL θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Nintendo DSi που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2009 δίνοντας σας τη δυνατότητα να κατεβάσετε παιχνίδια μέσω του Nintendo DSi Shop, να δημιουργήσετε, να προσαρμόσετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική.


Το Nintendo DSi XL είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας του Nintendo DS που ήδη απολαμβάνουν 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο. Διαθέτει τις δυο οθόνες και ευκολία στο χειρισμό που οι παίκτες έχουν λατρέψει, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζει την εμπειρία του παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο.


Δεν έχετε παρά να δείτε μόνοι σας τη διαφορά του Nintendo DSi XL, κρατώντας το στα χέρια σας στις 5 Μαρτίου 2010.