Από την εφημερίδα: “Ημερησία” – 21/05/2008

Της Μαρίας Μόσχου

Υστερα από εννέα μήνες από την ανακοίνωσή του αλλά και αφού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών – Ταχυδρομείων, από σήμερα ξεκινά η εμπορική διάθεση των ενοποιημένων υπηρεσιών του ΟΤΕ με το πρόγραμμα «Αll in 1». Πρόκειται για τη συνδυασμένη προσφορά σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού internet, με το οποίο οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να έχουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες τους σε ένα μηνιαίο λογαριασμό.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

Σταθερή τηλεφωνία και προαιρετικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός δικτύου ΟΤΕ με το πρόγραμμα conn-x talk.

Κινητή τηλεφωνία με επιλεγμένα προγράμματα συμβολαίου από την COSMOTE.

Απεριόριστο ADSL internet έως 24 Mbps με το conn-x, το δημοφιλέστερο ευρυζωνικό πακέτο της αγοράς.

Όλοι οι πελάτες του «ΟΤΕ all in 1» θα έχουν έκπτωση 15% κάθε μήνα στο πάγιο του συμβολαίου COSMOTE που θα επιλέξουν, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 18,75 ευρώ το μήνα (με ΦΠΑ).

Εγγραφές
Τα προγράμματα συμβολαίου της COSMOTE τα οποία συμμετέχουν στο «ΟΤΕ all in 1» είναι τα προγράμματα με δωρεάν χρόνο ομιλίας από 120 έως 1.000 λεπτά και τα COSMOTE Απεριόριστα 1, 2, 3. Στο πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν τόσο νέοι όσο και υφιστάμενοι οικιακοί πελάτες conn-x και COSMOTE.

Αν και το συγκεκριμένο πακέτο του ΟΤΕ είχε ανακοινωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2007, ωστόσο δεν είχε διατεθεί, καθώς απαιτούσε την έγκριση της ΕΕΤΤ, η οποία ζήτησε επιπλέον στοιχεία.

Το Δεκέμβριο εστάλησαν νέα στοιχεία τα οποία όμως δεν κρίθηκαν επαρκή από την Επιτροπή. Πάντως σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της ΕΕΤΤ το «all in 1» θα διατίθεται για δοκιμαστική περίοδο 4 μηνών και χρήση του προγράμματος δεν μπορούν να κάνουν περισσότεροι από 23.500 πελάτες του ΟΤΕ.

Μετά την πάροδο της συγκεκριμένης περιόδου ή της συμπλήρωσης του συγκεκριμένου αριθμού συνδρομητών η ΕΕΤΤ θα επανεξετάσει το πρόγραμμα με βάσει επικαιροποιημένα στοιχεία που θα της διαθέσει ο ΟΤΕ.