Η Globalsat απέσπασε μια σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό των Sales Excellence Awards 2017, κερδίζοντας Bronze βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν / Υπηρεσία για το Μοντέλο Strategic Sourcing για την Συνολική Διαχείριση Προϊοντικής Κατηγορίας.

Τα Sales Excellence Awards διοργανώθηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, ενώ η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή που αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πανεπιστημιακό κλάδο.

 Το μοντέλο Strategic Sourcing είναι μια καινοτόμα, ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη για την ελληνική αγορά υπηρεσία, που στον κλάδο τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας παρέχει η GLOBALSAT, μέσω του εξειδικευμένου και πλέον έμπειρου Business Unit που διαθέτει. Η υπηρεσία ξεκίνησε το 2015 με τη στρατηγική συμφωνία της Globalsat με τη Vodafone Hellas. Πλέον η εταιρεία στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας διαχειρίζεται σε ετήσια βάση περίπου 3.500 κωδικούς προϊόντων και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείας του κλάδου: Vodafone Hellas, Dixons Hellas (Κωτσόβολος), ΑΒ Βασιλόπουλος (πιλοτικό πρόγραμμα), CYTA Hellas.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του μοντέλου Strategic Sourcing είναι ο άρτιος, συνεχής και συστηματικός συγχρονισμός της ομάδας της GLOBALSAT με την αντίστοιχη εμπορική ομάδα του κάθε πελάτη, με στόχο τη χάραξη κοινής κατεύθυνσης, με ξεκάθαρους στόχους, μετρήσιμα και συγκεκριμένα αποτελέσματα και αύξηση των πωλήσεων. Η συγκεκριμένη διάκριση της Globalsat έρχεται λοιπόν ως επιστέγασμα της πολύ σημαντικής δουλειάς και προσπάθειας που έχει καταβληθεί τόσο από την ομάδα της Globalsat, αλλά και από τις αντίστοιχες ομάδες των συνεργατών – πελατών της Globalsat.


Ο κος Γιάννης Νικόπουλος, Strategic Sourcing Director της Globalsat δήλωσε μετά την απονομή του βραβείου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το βραβείο αυτό! Η υπηρεσία Strategic Sourcing, αποτελεί την πιο καινοτόμα πρόταση – υπηρεσία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα σημαντικά για την αγορά και το κλάδο μας νούμερα πωλήσεων. Αυτή όμως την επιτυχία θέλουμε και πρέπει να τη μοιραστούμε με αυτούς που συνέβαλαν στο να φθάσουμε σε αυτή, με τους συνεργάτες – πελάτες μας! Αυτούς που δούλεψαν μαζί μας για τον κοινό στόχο, για να υπερβούμε τις όποιες προκλήσεις συναντήσαμε και για να φθάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Με αφορμή αυτό το βραβείο θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και να δεσμευθώ ότι από πλευράς μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και ενέργεια να βρισκόμαστε δίπλα τους, ώστε να εξελίξουμε τα όσα μέχρι τώρα έχουμε χτίσει. Πιστεύω ότι το βραβείο αυτό είναι μόνο η αρχή για τη Globalsat, καθώς η υπηρεσία Strategic Sourcing είναι η πιο καινοτόμα πρόταση – υπηρεσία στον κλάδο και στόχος μας είναι να την εξελίσσουμε συνεχώς.»