H INTRALOT Italia επανασχεδίασε την ενότητα Live Betting της ιστοσελίδας της, προκειμένου να προσφέρει στους παίκτες μία μοναδική ενιαία εμπειρία παιχνιδιού.


multiliveΜέσω ενός μοντέρνου και εύχρηστου web interface αναβάθμισε την ενότητα του ζωντανού στοιχήματος στη νέα πρωτοποριακή ενότητα “MULTILIVE”, η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει στους παίκτες πολλαπλές ευκαιρίες στοιχημάτων και να τους παρέχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε περισσότερα από ένα ΖΩΝΤΑΝΑ γεγονότα σε μια κοινή ιστοσελίδα.


Σύμφωνα με τη στρατηγική της εταιρείας για τη συνεχή προσφορά καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένων στις προσωπικές προτιμήσεις των παικτών, η INTRALOT έχει εμπλουτίσει το περιεχόμενο της ενότητας του ΖΩΝΤΑΝΟΥ στοιχήματος με μία ευρύτερη γκάμα ΖΩΝΤΑΝΩΝ αθλητικών γεγονότων και με νέες επιλογές στοιχήματος διαθέσιμες για κάθε γεγονός.


Μέσω των πιο σύγχρονων τεχνολογιών η INTRALOT επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν την ενότητα MULTILIVE στις δικές τους ανάγκες επιλέγοντας τους αγώνες της προτίμησής τους και να στοιχηματίσουν στην επιλογή Fast Bet.


Με αφορμή την έναρξη της ενότητας MULTILIVE και του Παγκοσμίου Κυπέλλου/Μουντιάλ 2014, η INTRALOT έχει ξεκινήσει πμια σειρά προωθητικών ενεργειών με σκοπό να απονέμει ειδικά μπόνους στους νέους και υφιστάμενους παίκτες. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.intralot.it.