Ο κ. Simon Walsh αναλαμβάνει τη θέση του Chief Operating Officer της EMC για τις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής & της Αφρικής.


EMC_Logo_110713Ο κ. Simon Walsh θα είναι υπεύθυνος για την στρατηγική go-to-market καθώς και για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ενώ θα αναφέρεται στον Adrian McDonald, EMEA President, EMC.


Εντάσσεται στην ομάδα της EMC προερχόμενος από την εταιρεία Colt Technology S.A., όπου κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ενώ ήταν και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έχοντας υπό την ευθύνη του το Πανευρωπαϊκό τμήμα Entrerprise της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε αναλάβει και τα καθήκοντα του Managing Director στην εταιρεία Computacenter UK Ltd.


«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα της EMC στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η χρονική συγκυρία μάλιστα δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Το 2014 αναμένεται να επιφέρει άνευ προηγουμένου αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας, καθώς μετακινούμαστε από την εποχή των υπολογιστών στην επόμενη, η οποία θα είναι βασισμένη σε τεχνολογίες mobile, κοινωνικής δικτύωσης, Big Data analytics καθώς και υπηρεσίες cloud. Μέλημά μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διαχειριστούν τις συγκεκριμένες προκλήσεις και να επαναπροσδιορίσουν την έννοια της Πληροφορικής με σκοπό να μετατραπεί σε ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις τους», δήλωσε ο κ. Walsh.


«Η EMC έχει μεγάλες φιλοδοξίες στο συγκεκριμένο δυναμικό και συναρπαστικό τοπίο που διαμορφώνεται. Εγώ από την πλευρά μου ανυπομονώ να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία των συνεργατών μας τους επόμενους μήνες».