H EMC Hellas, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την SAP για την προώθηση της εικονικής οργάνωσης των πληροφορικών συστημάτων, θα λάβει μέρος στο SAP Forum Athens.


EMC logo 2013Το συνέδριο, με τίτλο “Run Like Never Before” και θέμα τις ταχύτατες αλλαγές στον κόσμο της τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Η εταιρεία υποστηρίζει την εκδήλωση με την ιδιότητα του Χρυσού Χορηγού.


Λαμβάνοντας μέρος στο συνέδριο, η EMC Hellas, η πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της μετεξέλιξης του IT, έχει ως σκοπό να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της Επιχειρησιακής Πληροφορικής και να προτείνει λύσεις σε παραδοσιακά προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην εποχή μας.


Η εταιρεία, χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία που διαθέτει στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζονται οι επιχειρήσεις από τις συνεχείς τεχνολογικές αλλαγές. Οι συγκεκριμένες αλλαγές και οι πλέον πρόσφατες εξελίξεις θα αποτελέσουν και το θέμα της συζήτησης του πάνελ της εκδήλωσης με τίτλο «Προκλήσεις στο Μέλλον της Τεχνολογίας».


Στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της EMC Hellas, να συζητήσουν με έμπειρα στελέχη της εταιρείας και να ενημερωθούν για τα πρωτοποριακά προϊόντα τα οποία προσφέρει, καλύπτοντας πλήρως τον τομέα της μετεξέλιξης του ΙΤ.


Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.expodata.gr/sap/online/