Η SAP ανακοινώνει ότι κατατάχθηκε ηγέτιδα στα έσοδα των Συστημάτων Λογισμικού Warehouse Management από την ARC Advisory Group.


SAP_logo 2011Καθιερώνοντας ένα σταθερά ηγετικό ρόλο στην αγορά του supply chain execution software, η SAP AG (NYSE: SAP) κατατάχθηκε ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής στο τμήμα λογισμικών της ARC Advisory Group “Warehouse Management Systems: Worldwide Outlook 2011-2016”.


Η εφαρμογή SAP® Extended Warehouse Management (SAP EWM) λανσαρίστηκε το 2006. Από τότε, το μερίδιο αγοράς της έχει γνωρίσει τρομερή άνοδο, παρουσιάζοντας αύξηση 810% από το 2009 ως το 2011.


“Το εύρος της γλωσσικής υποστήριξης της SAP σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες πωλήσεις, την υποστήριξη και τους πόρους υλοποίησης επιτρέπουν στην εφαρμογή EWM να ξεχωρίζει σε αγορές όπου οι ανταγωνιστές είναι ασθενέστεροι,” σύμφωνα με την έκθεση. “Η εφαρμογή SAP EWM έχει πετύχει έντονη έλξη στην αγορά χάρη στην ισχυρή λειτουργικότητα της, τη διαλειτουργικότητα της με την ακολουθία λύσεων της SAP και την ήδη μεγάλη βάση πιθανών πελατών εγκαταστημένη από τη SAP.”