Η Intracom Defense Electronics συµµετείχε στο συνέδριο των Κρατών-Χρηστών Αρµάτων Μάχης Leopard, µετά από πρόσκληση του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Αθήνα.


DSC_8575 LEOBEN_1Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα δεκαεπτά (17) Κράτη-Χρήστες και στοχεύει στην ανάπτυξη της µαχητικής ισχύος, στην αντιµετώπιση θεµάτων ∆ιοικητικής Μέριµνας καθώς και αναβαθµίσεων των εµπλεκόµενων τεχνολογιών για άρµατα µάχης τύπου Leopard.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η INTRACOM Defense Electronics παρουσίασε στο διεθνές ακροατήριο τα τεχνολογίας αιχµής συστήµατά της ∆ικτυοκεντρικών Ευρυζωνικών Επικοινωνιών που προσφέρουν επικοινωνία δεδοµένων και εικόνας σε πραγµατικό χρόνο, προσδίδοντας ένα πολλαπλασιαστή ισχύος σε σύγχρονα οχήµατα µάχης.


Τα προϊόντα είναι αποτέλεσµα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα, προσπερνούν επιτυχώς τις αδυναµίες της µέχρι τώρα χρήσης των συµβατικών Σταθµών Ασυρµάτων, δίνοντας µια ολοκληρωµένη λύση για την δικτύωση και αποτελεσµατικότερη επιχειρησιακή εκµετάλλευση των πληροφοριακών Συστηµάτων ∆ιαχείρισης Μάχης.