Ειδική Προβολή των 2 πρώτων επεισοδίων του 1ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς “Homeland” αποκλειστικά από τον OTE ΤV.


OTE_TV_logo_CMYKΗ βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για πολλαπλά Emmy σειρά, “HOMELAND”, έρχεται στον ΟΤΕ TV μέσα από το κανάλι FOX, την 1η Οκτωβρίου στις 21:30, κάνοντας την τηλεοπτική μας καθημερινότητα ακόμη πιο συναρπαστική.


Την ευκαιρία να δουν πρώτοι οι συνδρομητές του OTE TV τα δύο πρώτα επεισόδια της καλύτερης δραματικής σειράς για το 2012, δίνει ο ΟΤΕ TV σε συνεργασία με την FOX, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στα Village Cinemas στο Μαρούσι, σε μία ειδική προβολή που θα μεταφέρει το κοινό στον κόσμο του “HOMELAND”.


Οι συνδρομητές του OTE ΤV που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ειδική προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς, μπορούν να στείλουν SMS στο 54260 με την αναγραφή HOMELAND και ίσως να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.


Η δημοφιλής σειρά αναμένεται να ξεσηκώσει το ελληνικό κοινό μέσα από το ξεδίπλωμα μιας ιστορίας με πρωταγωνιστή τον λοχία Brody. Όταν ο λοχίας επιστρέφει από το Ιράκ στις Η.Π.Α. όλοι τoν θεωρούν ήρωα πολέμου εκτός από την πράκτορα Matheson (Claire Danes) της CIA που υποψιάζεται κάτι πιο σκοτεινό και επικίνδυνο. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Οι απαντήσεις θα δοθούν στους συνδρομητές του OTE ΤV κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στο νέο κανάλι FOX.