Η Nikon Europe ανακοινώνει την COOLPIX S800c, με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία συνδέεται στο Internet μέσω Wi-Fi.


S800c_BK_front_loΔιαθέτει φακό zoom NIKKOR 10x, αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS 16 MP και οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8,7 cm (3,5 ιντσών), καθώς επίσης και όλες τις δυνατότητες φωτογράφισης που χρειάζεστε για να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναχρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στην άμεση μεταφορά εικόνων και στη λήψη ποιτικών φωτογραφιών.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, εξηγεί: «Η COOLPIX S800c είναι η φωτογραφική μηχανή που αγαπά την κοινωνική σας ζωή όσο και εσείς. Μπορείτε να εγγράψετε video Full HD και να τραβήξετε κορυφαίες φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως σε ένα πάρτι. Όταν θελήσετε να μοιραστείτε κάτι με φίλους, απλώς κτυπήστε ελαφρά την οθόνη για να το ανεβάσετε στο Facebook, στο Twitter ή σε άλλες τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης ή σε online άλμπουμ και δείτε τα θετικά σχόλια να συσσωρεύονται».


Φωτογραφική μηχανή με Android
Με το λειτουργικό σύστημα Android, η φωτογραφική μηχανή COOLPIX S800c μπορεί να γίνει ένα πλήρες κέντρο ψυχαγωγίας. Κατεβάστε όλες τις τελευταίες εφαρμογές από το Google Play και αποκτήστε πρόσβαση σε ενημερώσεις κοινωνικής δικτύωσης από φίλους, λάβετε οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με την περιοχή που βρίσκεστε όταν μετακινείστε ή παίξτε ένα παιχνίδι ενώ ταξιδεύετε. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες.


Φωτογραφίες που όλοι θα κάνουν «Like»
S800c_BK_top_loΓια να εξασφαλίσετε ευκρινή λήψη σε οποιεσδήποτε συνθήκες, η COOLPIX S800c διαθέτει εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS, έτσι ώστε ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού ή υπερβολικά έντονου φωτισμού η φωτογραφική μηχανή να αποτυπώνει τη σκηνή με ευκολία ενώ το σύστημα επεξεργασίας εικόνας EXPEED C2 και η κορυφαία αυτόματη εστίαση εξασφαλίζουν γρήγορη απόκριση. Έτσι, όταν θέλετε να μοιραστείτε μια αυθόρμητη στιγμή με φίλους, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα μοιραστείτε την εμπειρία σας ακριβώς όπως τη ζήσατε.


Ο ευρυγώνιος φακός NIKKOR με οπτικό zoom 10x (25–250 mm) και κρύσταλλο εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) προσφέρει κορυφαία ευκρίνεια και χρώματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε θέλετε να σμικρύνετε για να αποτυπώσετε ολόκληρη τη σκηνή είτε θέλετε να πλησιάσετε κοντά για τη λήψη ενός τέλειου πορτραίτου. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία κατά του θαμπώματος ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις από την κίνηση του θέματος, τον χαμηλό φωτισμό και το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.


Έξυπνο άγγιγμα
Η οθόνη αφής OLED (819.000 κουκκίδων) 8,7 cm (3,5 ιντσών) εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με αντιανακλαστική επίστρωση είναι εξίσου ευαίσθητη με τις οθόνες των καλύτερων smartphones και έχει ευρεία οπτική γωνία που καθιστά τον χειρισμό της S800c απλό και διασκεδαστικό. Κυλήστε στις φωτογραφίες σας, επιλέξτε και επεξεργαστείτε οποιαδήποτε εικόνα με την οποία θέλετε να πειραματιστείτε.


Άλλες βασικές δυνατότητες
Μοιραστείτε τον κόσμο σας: συνδεθείτε εύκολα στο Internet μέσω Wi-Fi. Ανεβάστε φωτογραφίες και video σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοποθεσίες φωτογραφιών ή μεταφέρετε εικόνες απευθείας στο smartphone ή το tablet σας.
myPicturetown.com: δείτε τη συλλογή των φωτογραφιών σας όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Μια εφαρμογή ενσωματωμένη στη φωτογραφική μηχανή που σας επιτρέπει να συνδέεστε απευθείας στην υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών της Nikon στο Internet.
Ενσωματωμένο GPS: καταγράψτε την ακριβή τοποθεσία (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) λήψης της φωτογραφίας σας ως «geotag» στα δεδομένα εικόνας (Exif). Συμβατό με οποιαδήποτε εφαρμογή Google απαιτεί GPS.
Video Full HD (1080p) με στερεοφωνικό ήχο: καταγράψτε με ευκολία τη ζωή σε κίνηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το οπτικό zoom 10x με την αυτόματη εστίαση κατά την κινηματογράφηση, ενώ η λειτουργία video HS σάς επιτρέπει να εγγράφετε video σε αργή ή γρήγορη κίνηση χρησιμοποιώντας ταχύτητες εγγραφής έως και 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) (VGA).
Απόσβεση κραδασμών με μετατόπιση φακού: τραβήξτε σταθερές φωτογραφίες και video χάρη στην τεχνολογία αυτόματης απόσβεσης κραδασμών της Nikon, η οποία αντισταθμίζει σε πραγματικό χρόνο το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.
Ανίχνευση θαμπώματος κίνησης: η υψηλή ευαισθησία στο φως ISO έως 3200 περιορίζει τις θαμπές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία ανίχνευσης κίνησης αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής και την κίνηση του θέματος. Ο επιλογέας καλύτερης λήψης (BSS) επιλέγει την ευκρινέστερη από έως 10 διαδοχικές λήψεις. Η λειτουργία κόντρα φωτισμού με την τεχνική HDR εξασφαλίζει λεπτομερείς φωτογραφίες σκηνών με υψηλή αντίθεση.
Εύκολη πανοραμική λήψη 360°/180°: μετακινήστε τη φωτογραφική μηχανή κατακόρυφα ή οριζόντια, για να δημιουργήσετε δυναμικές πανοραμικές λήψεις.
Λειτουργία συνεχούς λήψης: πραγματοποιήστε ευκρινείς λήψεις της δράσης με ταχύτητα 8,1 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).
Εσωτερική μνήμη: 1,7 GB εσωτερικής μνήμης για φωτογραφίες και video και 680 MB για εφαρμογές. Για περισσότερο χώρο, η φωτογραφική μηχανή είναι συμβατή με κάρτες SD/SDHC (έως και 32 GB).
Η COOLPIX S800c διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: ασημί, κόκκινο, λευκό και μαύρο.