Η Ericsson Hellas ανακοινώνει την υποστήριξή της στο STARTup Live Athens για δεύτερη συνεχή χρονιά.


STARTup_Live_AthensΗ Ericsson Hellas έδωσε το δυναμικό παρών ως platinum partner, υποστηρίζοντας το STARTUp Live Athens #2, για δεύτερη χρονιά, το οποίο διεξήχθη από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2012.


Ο κ. Τάσος Παγκάκης, Head of Communications, Hub Southeastern Europe συμμετείχε ως κριτής και μοιράστηκε το όραμα της εταιρείας για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία και τις απόψεις του για τα συστατικά της επιχειρηματικής επιτυχίας, όπως είναι η σωστή εκπαίδευση, η σωστή κατεύθυνση των νέων κοινωνικών επενδυτών, οι ιδέες που φέρνουν την αλλαγή και τη βιωσιμότητα και η επίτευξη κοινωνικών και περιβαλλοντικών στόχων.


Επιπλέον, δήλωσε σχετικά: «Η Ericsson Hellas στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά το STARTUp Live Athens, γιατί η ομάδα του ενθαρρύνει πρακτικά την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και το ταλέντο της Ελλάδας. Στηρίζουμε αυτές τις αξίες, γιατί ταυτίζονται με το όραμα της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας. Στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον της χώρας το Startup Live Athens 2012 φέρνει στο προσκήνιο τη συνεργασία, τη συνδημιουργία, τη δημιουργικότητα, και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και έχουμε όλοι υποχρέωση να συμβάλλουμε σε αυτό».


Το Startup Live Athens είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται από μία ομάδα εθελοντών με επαγγελματική και επιχειρηματική εμπειρία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, νέοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες σε εξέχοντα στελέχη της αγοράς. Στο τέλος του τριημέρου, οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν. Η διοργάνωσή είναι υπό την αιγίδα του British Council, Ελληνογερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Global Shapers Athens Hub, Starteurope και του Startup Greece.