Μια νέα πιστοποίηση πέτυχε η SingularLogic στην αναπτυσσόμενη αγορά της σύγκλισης τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.


singular-logicΣυγκεκριμένα, η εταιρία αναγνωρίστηκε ως Avaya Small and Medium Enterprise Expert (SME Expert), που αποτελεί το υψηλότερο δυνατό επίπεδο πιστοποίησης εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της Avaya για την μικρομεσαία αγορά (SMB Market). Η Avaya αποτελεί μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες διεθνώς στους τομείς των: IP Telephony, Contact Centers και Unified Communications.


Η πιστοποίηση της SingularLogic έγινε βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων απόδοσης και ποιότητας όπως: υψηλό επίπεδο υποστήριξης πελατών, πιστοποιημένους τεχνικούς και συμβούλους υποστήριξης, υψηλό επίπεδο τεχνικής εξειδίκευσης και διαδικασίες project management.


Η πιστοποίηση αυτή ήρθε ως επιβράβευση της επένδυσης της SingularLogic και του δικτύου συνεργατών της στην υποστήριξη της λύσης IP Office 500, βασικής τηλεπικοινωνιακής πλατφόρμας της Avaya, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η λύση αυτή συνεργάζεται με όλες τις ERP, CRM και εμπορολογιστικές εφαρμογές της SingularLogic προσφέροντας ασφάλεια, mobility και πλήθος εφαρμογών, κατάλληλων για την αγορά που απευθύνονται.


Η πιστοποίηση αυτή συμπληρώνει την ήδη αναγνωρισμένη από την Αvaya υψηλή τεχνογνωσία και παροχή ποιοτικής υποστήριξης της SingularLogic, ως Avaya Certified Service Expert, σε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που απευθύνονται σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς (Enterprise Market).